Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 

BLOG

FASHION

NEW BRAND ALERT: me, myself and MAE

Designed in Antwerp, created with love. Voor elke vrouw en elke persoonlijkheid hebben we de perfecte handtas. Ga je voor klassiek, fashion of verkies je een sportievere stijl? Ontdek hier welke tas het best bij jouw past.

DIY

SUMMER LOVIN’: nieuwe brei- en haakmodellen made by you

Haken is helemaal hot. Daarom werkten we een aantal van onze ideeën uit in een haak- en breiversie. Benieuwd naar onze favorieten voor de zomer? Ontdek ze snel en ga zelf aan de slag.  

DIY

IT'S HIP TO BE SQUARE

Haken is hot – en dan hebben we het vooral over de meest bekende gehaakte vierkantjes van het moment: de granny squares. Leer hoe je een kleurrijk vierkantje haakt of hoe je één van onze 6 modellen haakt.

FASHION

HOW TO: SJAALTJES KNOPEN

As seen on … de catwalk bij o.a. Dries Van Noten, Hermes, Balenciaga & Dior en in de straten van Fashion Week Parijs: vierkante sjaaltjes. Ontdek op welke manieren je jouw sjaaltje kan knopen.

DIY

HOW TO KNIT FOR ABSOLUTE BEGINNERS

Wil je graag beginnen met breien, maar weet je niet hoe? Wij helpen je uit de nood met slimme tips & tricks en filmpjes voor beginnende breiers. Even goed opletten, breinaalden en breiwol in huis halen en jij kunt aan de slag! 

DIY

HOE MOET JE RONDBREIEN?

Rondbreien gaat vlot, je leert het snel, en je verliest geen tijd meer met het in elkaar zetten van je breiwerk. In deze blog leggen we je alles uit.

DIY

HET BETERE BREIWERK MADE BY YOU

Droom je vanaf het begin van de herfst van heerlijk warme truien, cardigans en andere zelfgebreide kledingstukken? In dit artikel inspireren wij je graag met de mooiste GRATIS brei-ontwerpen uit onze nieuwe inspiratiefolder.

DIY

DÉ KNITWEARFAVORIETEN VOOR DE HERFST

Zin om iets nieuws uit te proberen nu je toch in quarantaine zit? In dit artikel verzamelden we allerlei DIY-ideeën waarmee je de tijd kan doden, en die, jawel, ook heel leuk zijn om te doen. Bezoek zeker onze website, want daar vind je nóg meer creatieve ideeën terug!

DIY

HOE GEBRUIK JE VLIESELINE?

Lonkt het koude weer om weer aan het breien te slaan? We verzamelen de mooiste knitwear voor dit najaar voor jou, allemaal te vinden in ons laatste breimagazine. Van vintage vibes tot classy kokerrok, dit zijn dé breitrends voor herfst en winter. 

DIY

DÉ REMEDIE TEGEN VERVELING? GA CREATIEF AAN DE SLAG!

Met rondbreien haak je nooit meer af bij het in elkaar zetten van je breiwerk! Bespaar jezelf wat tijd en brei je trui of cardigan op rondbreinaalden met een van onze vele rondbreimodellen. In deze blog geven we je enkele tips om je op weg te helpen! 

DIY

HET BETERE BREIWERK VOOR DIT VOORJAAR

 Nog nooit hebben we zo uitgekeken naar de lente als dit jaar! Om de overgang van winter naar lente zachtjes te laten verlopen, kozen we voor nieuwe breiontwerpen in naturelle tinten. Maar bij het uitdenken van modellen en stekencombinaties gingen we volledig uit de bol. Hieronder ontdek je onze mooiste GRATIS brei-ideeën uit onze nieuwe inspiratiefolder.