Broches

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

Broche voor dames

De dames broche, ook wel sierspeld genoemd, is helemaal terug van weggeweest. Anno nu is dit veelzijdige sieradenaccessoire verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en designs. Van traditionele, klassieke dames broches waarbij de speldvorm duidelijk zichtbaar is tot unieke broches voor dames met gedurfde details, het kan allemaal. Daarom vind je ook bij Veritas een afwisselend aanbod aan moderne en antieke broches in diverse kleuren. Kijk rustig rond in onze exclusieve collectie en bestel de broche die jouw voorkeur geniet op veritas.be! 

Ontdek de broches voor dames van Veritas

Van altijd terugkerende, klassieke dames brochespelden tot broches met een moderne twist. Kies voor een goud- of zilverkleurige broche met een eenvoudige afwerking als je op zoek bent naar een sierspeld die je makkelijk met al je outfits kunt combineren. Wil jij graag een unieke broche met speciale details? Van een metalen broche met kleurrijke kunststeentjes tot een opmerkelijke broche voorzien van meerdere sterretjes: bij Veritas vind je altijd de dames broche die bij jouw stijl past. 

De dames broche als veelzijdig modeaccessoire

Hoewel de broche tot enkele jaren geleden geassocieerd werd met een ouderwets sieraad voor dames, is dat nu helemaal weerlegd. Meer en meer dames lopen trots met een broche bijoux rond en dat heeft zo z'n redenen. Een broche speld past mooi bij eender welke outfit en geeft je direct de gewenste uitstraling. Draag jouw broche op een leuk jasje of op een blazer of speld 'm gewoon op je blouse en geef je outfit zo een unieke toevoeging. Bovendien kan je je broche op verschillende hoogtes spelden: op de kraag van je blouse, direct onder je schouder of zelfs nog wat lager. 

Van subtiele tot opvallende broches voor dames

Ben jij op zoek naar elegante broches om je look een classy touch te geven? Kijk dan zeker eens rond in het assortiment  subtiele brochespelden van Veritas. Kies voor een kleine dames broche in de vorm van een takje met witte pareltjes of ga voor een van onze mooie bloembroches. Ben jij meer te vinden voor een grote, in het oog springende dames broche waarmee je echt opvalt? Wat dacht je van een brochespeld met een grote bloem of een ronde broche met pin? Met de broches van Veritas zijn de mogelijkheden hoe dan ook onbeperkt. 

Jouw broche online kopen bij Veritas

Vind je het heerlijk om 's avonds lekker te shoppen vanuit je comfortabele zetel? Bij Veritas kan het! Laat je inspireren door onze selecte collectie dames broches en maak je keuze. Of je nu een subtiele broche wil kopen die matcht met jouw volledige garderobe of uitkijkt naar een fancy exemplaar voor een speciale gelegenheid, bij ons vind je 'm. In onze uitgebreide collectie vind je naast broches ook andere juwelen, zoals armbanden, oorbellen, en halskettingen voor dames!