Zonnebrillen

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

Bekijk : 2 3

19 producten

Sorteer
per pagina

Zonnebrillen

Op mooie lente- en zomerdagen is een zonnebril een noodzakelijk accessoire. En omdat iedere gezichtsvorm om een ander soort montuur vraagt, vind je bij Veritas een prachtig aanbod trendy zonnebrillen voor vrouwen in diverse stijlen en kleuren. Ben jij op zoek naar een cat eye-zonnebril voor dames, wil je jouw zonnebrillencollectie uitbreiden met een traditionele retro-zonnebril of zweer jij bij een extra grote zonnebril voor dames die meteen opvalt? De leukste dameszonnebrillen kopen doe je op veritas.be! 

 

Dameszonnebrillen kopen op veritas.be

Waarom? Simpel! Bij Veritas vind je een exclusieve collectie aan voordelige dameszonnebrillen voor elke smaak. Van een op en top vrouwelijke zonnebril met vlindervorm tot zonnebrillen voor dames met een sportieve look en tijdloze modellen die goed tot hun recht komen bij al jouw outfits. Al onze zonnebrillen voor vrouwen bieden 100% uv-bescherming zodat jij de zomer stralend en veilig tegemoet kan gaan. 

 

Talloze redenen voor een Veritas-zonnebril voor dames

Langdurig of overmatig blootgesteld worden aan felle zonnestralen kan leiden tot gevaarlijke oogaandoeningen, zoals blindheid en kanker. Met de Veritas-zonnebrillen voor dames wordt je hoorn- en netvlies optimaal beschermd en voorkom je ongewenste oogziektes. Daarnaast is het zo dat het dragen van een zonnebril het herstel van de ogen, na een operatie, bevordert. Een zonnebril voor dames beschermt je ogen niet alleen tegen uv-stralen, maar ook tegen uitdroging en irritatie die veroorzaakt kan worden door de wind. Maak je keuze uit onze mooie collectie voordelige dameszonnebrillen en stel de gezondheid van jouw ogen voorop. 

 

Match jouw zonnebril met andere Veritas-strandmode

Of je nu op zoek bent naar een klassieke zonnebril met grote glazen die mooi past bij jouw bikini of uitkijkt naar een hartvormige zonnebril die leuk staat bij jouw nieuwste badpak, in onze uitgebreide collectie zonnebrillen voor vrouwen vind je er altijd eentje die matcht met jouw strandkleding. Neem zeker ook eens een kijkje tussen onze unieke selectie kimono's en strandlakens en laat je inspireren. 

 

Trendy zonnebrillen voor vrouwen bestellen bij Veritas

Ben jij al eventjes op zoek naar een trendy zonnebril voor vrouwen, maar wil je hier liefst niet te veel geld aan uitgeven? Dan ben je op veritas.be op de juiste pagina beland. In onze uitgebreide collectie zonnebrillen voor dames vind je dit hippe accessoire in alle denkbare kleuren en vormen terug en dat steeds voor een klein prijsje. Van tijdloze aviator- of pilootzonnebrillen met een neutrale kleur tot iconische cat eye-zonnebrillen in een felle kleur en opmerkelijke dameszonnebrillen in de vorm van een zeshoek. Wij hebben voor elk wat wils. Ben je ook nieuwsgierig naar andere modieuze accessoires, zoals petten, hoeden of mutsjes? Of ben je op zoek naar speciale strandmode, zoals menstruatiezwemkleding? Je vindt het allemaal terug op veritas.be.