Kousenvoetjes

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

Kousenvoetjes

Het comfort van sokken? Ja graag! De look van sokken? Nee bedankt! Als je je hierin herkent, zijn kousenvoetjes het antwoord op je probleem. Kousenvoetjes zijn onzichtbare "in-shoe"-damessokken die hetzelfde comfort bieden als gewone sokken, terwijl ze de enkels en de bovenkant van de voet vrij laten. Andere, vaak gebruikte benamingen voor kousenvoetjes voor dames zijn "voetsokjes", "no-show sokken" en "invisible socks". De beste kousenvoetjes vind je bij Veritas. Laat je inspireren door onze veelzijdige collectie dames kousenvoetjes in diverse kleuren en designs en bestel jouw nieuwe kousenvoetjes online! 

Kousenvoetjes: dé oplossing voor de "blote-voeten-look"

Je kent het wel. Je wil dat je sneakers of andere schoenen de nodige aandacht krijgen en daarom wil je het liefst van al zonder sokken in je schoenen stappen. Omdat blote voeten in schoenen niet echt comfortabel aanvoelen en bovendien dikwijls tot ongewenst transpireren leiden, zijn sokken toch altijd wenselijk. De oplossing voor dit probleem? Kousenvoetjes! Door te kiezen voor kousenvoetjes met antislip, kies je voor kousenvoetjes die goed blijven zitten en jou de hele dag door van het nodige comfort voorzien. En dat terwijl niemand ziet dat je wel degelijk sokjes draagt!

De voordelen van de kousenvoetjes van Veritas op een rijtje


 1.) Antislip kousenvoetjes

Wanneer je korte, compacte sokjes draagt, is het essentieel dat deze goed blijven zitten. De kousenvoetjes van Veritas zijn uitgerust met een speciaal antislip-systeem op de hielen, waardoor ze altijd mooi op hun plaats blijven zitten. 

2.) Heerlijk fris gevoel

Kousenvoetjes online kopen op veritas.be betekent kousenvoetjes kopen met een antibacterieel systeem. Dit zorgt ervoor dat je geen last krijgt van zweetvoeten en blijvend kunt genieten van een heerlijk, fris gevoel. 

3.) Perfecte pasvorm

De Veritas kousenvoetjes voor dames zijn elastisch en daarmee geschikt voor alle damesvoeten. 

4.) Keuze uit diverse designs, kleuren en materialen

Omkeerbare kousenvoetjes in badstof, katoenen kousenvoetjes in de kleur zwart of kanten kousenvoetjes voor een verfijnde female touch. Op veritas.be heb je keuze te over. 

5.) Naadloze kousenvoetjes

Damessokken met naden kunnen voor behoorlijk wat irritatie zorgen. Daarom vind je bij Veritas een uitvoerige collectie naadloze kousenvoetjes die dit probleem meteen van de baan helpen.

6.) Onzichtbare sokken

Last but not least: kousenvoetjes zijn onzichtbare sokken. En dat is voor de meeste vrouwen de belangrijkste reden om kousenvoetjes te dragen. Met kousenvoetjes beweeg je comfortabel, zonder dat iemand je sokken ziet zitten. 

Bestel jouw dames kousenvoetjes bij Veritas

Wil jij graag een paar basic kousenvoetjes gemaakt van fijn katoen in huidskleur of toch liever een paar zwarte voetsokjes met een siliconen antislip-rand gemaakt van streelzacht polyamide? Op veritas.be heb je de keuze uit een uitvoerige collectie kousenvoetjes voor sneakers en andere schoenen in diverse kleuren en uitvoeringen en met verschillende details, zoals een kanten boordje of een kleurrijk patroon. Laat je verleiden door ons assortiment en shop jouw dames kousenvoetjes bij Veritas!