Diademen

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

Diadeem voor dames

Een haaraccessoire dat zowel praktisch als stijlvol is en tegelijkertijd verkrijgbaar is in diverse stijlen en kleuren. We hebben het natuurlijk over de diadeem voor dames. Een trendy diadeem met glitters voor een mooie, shiny look, een traditionele bloemendiadeem of een haardiadeem in een alledaagse kleur als zwart of wit? Je vindt ze allemaal terug in het veelzijdige assortiment dames diademen van Veritas. Kijk rustig rond op veritas.be en laat je verleiden door onze collectie! 

Dames diademen bij Veritas

Een mooie diadeem kopen doe je op veritas.be. In onze uitvoerige collectie heb je de keuze uit diademen voor dames in diverse stijlen en kleuren. Wil jij graag een prachtige bruidsjurkdiadeem met parels, ben je op zoek naar een coole vintage diadeem om jou te vergezellen naar een festival of wil je gewoon graag een leuke diadeem die je snel en moeiteloos met al jouw outfits kunt combineren? Wat voor diadeem je ook zoekt, op veritas.be vind je altijd iets van jouw smaak! 

Wat is het verschil tussen een tiara en een diadeem?

Er zijn niet veel verschillen tussen een diadeem en een tiara. Het woord "diadeem" is afgeleid van een Grieks werkwoord dat vertaald wordt als "ombinden". Het begrip "tiara" is dan weer afkomstig uit de Perzische cultuur en was aanvankelijk de benaming voor een chique hoofdaccessoire voor de adel. De dag van vandaag wordt het begrip diadeem meestal gebruikt voor eenvoudige haarversiering, terwijl er over een tiara gesproken wordt als we het hebben over een elegante haarband met chique details. Dit laatste is vaak ook in de prijs terug te zien. 

De damesdiadeem: een onmisbaar accessoire voor elke dag

De haardiadeem is en blijft een populaire accessoire voor dames. Dat is ook niet verwonderlijk als je je bedenkt dat een diadeem een dubbele functie heeft. Enerzijds geeft de diadeem voor dames jouw outfit een unieke toevoeging, anderzijds zorgt hij ervoor dat je haar uit je gezicht blijft. Niet alleen voor alledaagse activiteiten, maar ook tijdens het sporten is een diadeem dus een nuttig accessoire dat jouw bezweet haar netjes naar achter houdt. 

Een diadeem online kopen op veritas.be

Ben jij op zoek naar een mooie diadeem voor een op en top vrouwelijke look? Liefst eentje van hoogwaardige kwaliteit die garant staat voor jarenlang draagplezier? Dan zit je goed in de collectie diademen voor dames van Veritas. Ga lekker in de zetel zitten en maak je klaar voor een unieke winkelervaring op veritas.be. Maak je keuze uit diademen met opvallende details, zoals metalen blaadjes, velvet strikjes of bride pearls of ga voor een smalle of juist heel brede basic diadeem die je haar de hele dag door netjes in de plooi houdt. Shopplezier verzekerd!