Grote maten

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

Panty's voor vrouwen met een maatje meer bij Veritas

Heb je een maatje meer? Dan is het niet altijd eenvoudig om goed zittende kledij te kopen die aangepast is aan jouw noden. Bij Veritas, specialist in beenmode, hebben we daarom een specifieke collectie ontwikkeld waarin iedere vrouw een grote maten panty naar eigen wens kan terugvinden!

 

Panty voor grote maten dames: waar op te letten?

Wie een plus size panty wil kopen heeft een paar specifieke behoeftes waarmee wij bij Veritas rekening houden in ons aanbod. We sommen er hier een aantal voor jou op:

 

Dijbanden tegen het schuren

Wie een maatje meer heeft kan er zeker van meespreken, dijen die af en toe tegen mekaar schuren, zeker in de warmere maanden. Je huid zwelt tijdens de warme zomermaanden wat meer op en dat kan, zeker in een rok, schuren van de huid tot gevolg hebben. Dit vervelende gevolg van de warmte is makkelijk op te lossen met een elastische dijband. Je vindt deze dijbanden terug in ons assortiment panty's voor grote maten, dankzij hun silicone binnenkant blijven ze mooi op hun plaats zitten. Ze zijn naadloos zodat je ze als vrouw met een maatje meer heel discreet kunt dragen onder een rok of jurk.

 

Buikje wegwerken en liften van de kont

Volle billen zijn helemaal in! Ben je gezegend met een ronde kont, dan kan je met de shape panty's van Veritas je billen helemaal liften. Deze corrigerende panty's zijn ideaal voor dames met een grote maat. Naast het liften van de billen maken ze de buik wat platter dankzij het corrigerende broekje. Daarenboven masseren ze de benen, wat zorgt voor een goede doorbloeding en spataderen kan tegengaan. Heb je vaak last van vermoeide benen? Neem dan zeker ook een kijkje in onze collectie steunpanty's.

 

Comfortzones in panty voor grote maten

Er zijn een aantal aspecten waar je graag op let wanneer je een panty gaat kopen met grote maat. De standaard panty voor grote maten dames die verkocht wordt bij Veritas, is steeds voorzien van een speciale comfortzone aan de bovenkant van de dijen. Je wilt vermijden dat de plus size panty's knellen en ongemakkelijk zijn om te dragen. Daarom zijn al onze panty's voor plus-size voorzien van een brede elastische band en comfortzones voor dames met vollere heupen.

 

Kniekousen die niet knellen

Iedere lichaamsbouw is anders en daarom bieden we bij Veritas ook plus size kniekousen speciaal ontwikkeld voor zwaardere onderbenen. Klassieke kniekousen kunnen na een hele dag flink gaan klemmen bovenaan de kuit. In onze collectie kniekous panty voor grote maten hebben we daarom kniekousen opgenomen met een zeer lichte elastische band. Afgewerkt met elastaan/lycra draden voor een optimaal draagcomfort, zonder knellen en zonder afzakken!

 

Veritas, een hart voor alle vrouwen

Bij Veritas weten we dat elke vrouw, gelijk welke kledingmaat ook, zich sensueel, vrouwelijk en verfijnd wil voelen. Daarom bieden we een uitgebreide collectie aan plus size panty's, die voldoet aan alle behoeften van vrouwen met een maatje meer.