Menstruatieslips

*Geldig van 16/02 t.e.m. 29/02/2024 of tot einde voorraad, op alle Moodies menstruatieslips, online en in de winkel. Niet cumuleerbaar met andere promoties.

*Geldig van 16/02 t.e.m. 29/02/2024 of tot einde voorraad,

op alle Moodies menstruatieslips, online en in de winkel.

Niet cumuleerbaar met andere promoties.

Menstruatieslips

Menstruatieslips

Heb jij al een menstruatieslip? Deze slip is hygiënisch en geeft je een veilig en droog gevoel tijdens je menstruatie of bij urineverlies. Ontdek het assortiment nu! Moodies is vanaf nu ook verkrijgbaar voor tieners!

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

Bekijk : 2 3

20 producten

Sorteer
per pagina

Je goed voelen met menstruatieslips van Veritas, elke dag van de maand

De menstruatie is een periode waar geen enkele vrouw van geniet, maar dat betekent niet dat je je niet een beetje beter in je vel kunt voelen. Met de juiste menstruatieslip wordt dat alvast mogelijk. Bij Veritas helpen we vrouwen maar al te graag bij de zoektocht naar goed ondergoed en dit type slips maken een belangrijk deel uit van ons aanbod.

Wat zijn menstruatieslips precies en welke voordelen bieden ze? Hieronder vind je antwoorden op al je vragen.

 

Wat zijn menstruatieslips?

Een menstruatieslip is een soort ondergoed dat ontworpen is om bloedverlies tijdens de menstruatie op te vangen. Het belangrijkste voordeel van zo'n slip is dat je hem kunt dragen als eender welk ander type ondergoed, de hele dag lang. Daarbij kan je met bepaalde menstruatieslips zorgeloos zwemmen en zweten. 

 

Zo vind je de beste menstruatieslips

Wil je een menstruatieslip kopen? Dan moet je met een aantal zaken rekening houden. Hieronder enkele handige tips en informatie:

 

1. Herbruikbaar ondergoed voor tijdens de menstruatie

Een herbruikbare menstruatieslip bestellen via Veritas garandeert niet alleen het beste comfort, maar het is ook nog eens goed voor je portemonnee. Wegwerp menstruatiepads zijn iets van het verleden en dankzij wasbaar menstruatie-ondergoed gooi je je geld niet zomaar weg.

Duurzaam vrouwelijk ondergoed is in tegenwoordig en dat is niet alleen positief voor je bankrekening, maar ook voor het milieu. Bij Veritas vind je dan ook enkel eco-vriendelijk menstruatie-ondergoed van de beste kwaliteit.

 

2. De kwaliteit van de menstruatieslips

Let bij de zoektocht naar een menstruatieslip ook op de kwaliteit. We raden aan om verschillende opties lekvrije bescherming te vergelijken op het vlak van materiaal, pasvorm en meer. Bij Veritas omvat het aanbod menstruatieslips met verschillende absorptiegraden, zonder voering voor meer comfort en in verschillende maten. 

Denk maar aan de collectie Tai menstruatieslips van sloggi, die voor elke vrouw een oplossing bieden. Daarbij zijn bepaalde modellen afgewerkt met een antibacteriële behandeling, waardoor ze je gezondheid en hygiëne nog meer ten goede komen. 

 

3. Het comfort van je menstruatieslip

Comfortabel en absorberend ondergoed is een must-have voor elke vrouw, zeker tijdens de menstruatie. Uiteenlopende menstruatieslips bij Veritas zijn opgebouwd uit meerdere lagen zachte stof, hebben geen naden en zorgen daarbij voor een bloedopname van tot wel drie tampons. 

De combinatie van nylon, spandex en polyester zorgt in veel gevallen dan weer voor de perfecte balans tussen comfort, pasvorm en stevigheid. Nog een voordeel? Je kan met bepaalde menstruatieslips zwemmen en zweten, zodat je ook je actieve levensstijl niet hoeft te laten tijdens deze periode.

 

4. Een stijlvolle outfit, ook tijdens de menstruatie

Ten slotte kan je ook kiezen uit een breed aanbod aan menstruatieslips in verschillende stijlen en kleuren. Wat dacht je van een coole hipster menstruatieslip voor meisjes of een zwarte menstruatieslip voor vrouwen? 

Je vindt menstruatieslips met een elegant kanten boordje in het zwart voor vrouwen die veel bloedverlies hebben, maar ook lichtkleurige opties met een hoge taille behoren tot de mogelijkheden. Stuk voor stuk bewijzen ze dat je je zelfs tijdens de menstruatie goed kunt voelen en vol zelfvertrouwen naar buiten kunt.

 

Menstruatieslips kopen? Veritas is waar je moet zijn

Wil je meer te weten komen over onze menstruatie-ondergoed aanbiedingen of zoek je een ander soort onderbroek, zoals een short of string als basis voor je outfit? Ontdek de vele mogelijkheden bij Veritas.