Dijenbanden

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

Dijenbanden, voor de modebewuste vrouw die comfort wil

Als vrouw met gevoel voor stijl ben je trots op hoe je eruit ziet, maar je wilt je natuurlijk ook goed in je vel voelen. Dijenbanden zijn alvast een accessoire die niet mag ontbreken in je kleerkast. Wat kan je verwachten van dijenbanden bij Veritas en waarom zijn ze het ideale alternatief voor stay-ups, fantasie panty's en eco-panty's? Hier lees je meer.

 

Wat zijn dijenbanden?

Dijenbanden voor vrouwen, ook wel beenbanden, zijn elastische banden die uit een zacht materiaal bestaan en onder een rok of jurk gedragen kunnen worden. Dijenbanden zorgen voor meer comfort en stijl, maar bieden daarnaast ook heel wat andere voordelen. Ze zijn daarom erg populair binnen de categorie panty's en collants bij Veritas, vooral tijdens de zomer.

 

De voordelen van dijenbanden

Wat zijn nu precies de belangrijkste voordelen van dit type panty's en waarom zou je dijenbanden kopen? 

 

1. Een stijlvolle basis voor je outfit

Ten eerste zijn dijenbanden perfect voor het dragen van jurken en rokken, omdat ze gemakkelijk te combineren zijn met eender welke kledingstijl. Je ziet ze haast niet zitten, maar toch tillen je ze look en vooral je zelfvertrouwen en comfort een niveau hoger. 

 

2. Elastisch en flexibel

Kies je voor dijenbanden met een elastiek? Dan geniet je van extra comfort en bewegingsvrijheid. Dijenbanden die aan de binnenkant blijven zitten van je benen lopen zo veel gemakkelijker en geven je de vrijheid die je nodig hebt om zorgeloos de deur uit te gaan. 

Elastische dijenbanden kopen met een siliconen randje is daarbij een slimme zet als je ze nog gemakkelijker aan en uit wilt kunnen doen en het risico op schuren wilt minimaliseren.

 

3. Geen last meer van schurende bovenbenen

Dat brengt ons bij misschien wel het belangrijkste voordeel van een dijenband: je hebt voortaan geen last meer van schurende bovenbenen in de zomer. Waarom helpen dijenbanden tegen schuren? Gewoonweg omdat ze een soort van extra beschermlaag vormen tussen je bovenbenen. Vooral tijdens de zomermaanden, als het echt warm wordt en zweten niet te vermijden is, loont dat de moeite.

 

4. Extra ondersteuning dankzij dijenbanden

Ten slotte is dijenbanden kopen een goede oplossing als je wel wat extra ondersteuning kunt gebruiken ter hoogte van je dijen. Dijbanden voor dijondersteuning beschikken immers over een elastiek, waardoor ze een soort van korset vormen voor je benen. Zonder daarmee je wandelcomfort te verminderen, natuurlijk.

 

Dijenbanden met kanten afwerking en meer? Alles kan, bij Veritas

Wil je met meer comfort en stijl de deur uit? Dan is dijenbanden online kopen in België een goed idee. Bij Veritas vind je heel wat mogelijkheden, van Abby kanten dijenbanden in het roze die extra vrouwelijk ogen tot sobere, elastische dijenbanden die vooral je wandelcomfort verbeteren. Ontdek de vele opties bij Veritas en geniet ook deze zomer van het comfort dat je verdient!