Leggings

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

Leggings: onmisbaar voor de sportieve vrouw

Een goede legging is een essentieel onderdeel van elke sportieve outfit, zeker voor vrouwen die ook graag stijlvol naar de sportschool gaan. Een legging is een soort broek van fijne, gebreide stof die perfect rond de benen en het achterwerk aansluit. Je gebruikt zo'n broek vooral om te sporten, maar er bestaan ook heel wat leggings die geschikt zijn voor dagelijks gebruik.

Leggings maken een belangrijk deel uit van het aanbod dames beenmode bij Veritas, naast panty's en collant's, kniekousen en overknees en meer. Voor actieve dames die graag meer ondersteuning en comfort willen, vind je ook heel wat handige compressiekledingstukken bij Veritas.

Wat maakt een legging van bij Veritas precies de moeite waard en welke opties zijn er? Hieronder lees je meer over de leggings voor sport in ons aanbod!

 

De perfecte sportleggings en yogaleggings vind je bij Veritas

Met een goede fitness legging sport je een stuk comfortabeler, vooral omdat de stof van zo'n broek goed aansluit en zich vlot aanpast aan je eigen bewegingen. Tot het aanbod van Veritas behoren talloze mogelijkheden van merken als Emilio Cavallini, zoals ruime gebreide leggings of strakke modellen in het zwart. Ook yoga leggings zijn erg populair, vooral omdat het gebruik van een zachte en flexibele stof je hierbij meer bewegingsvrijheid geeft.

 

Sporten in stijl met de juiste leggings

Als je gaat sporten, dan doe je dat natuurlijk het liefste in stijl. Modebewuste en actieve dames vinden bij Veritas heel wat opties, zoals leggings met print en high-waisted leggings. 

Er zijn modellen die tot net onder de knieën komen, maar het standaardaanbod omvat natuurlijk vooral leggings voor sport tot aan de enkels. Modieuze leggings maken bewegen niet enkel aangenamer, maar geven je ook nog eens een gezonde dosis zelfvertrouwen.

 

Op zoek naar comfort? Kies dan voor leggings bij Veritas

Als je vooral functionele sportkledij zoekt, zit je bij Veritas goed. Je vindt immers heel wat naadloze leggings, bijvoorbeeld van het merk InSua, in verschillende kleuren en designs. Zo heb je geen last van harde of strakke naden tijdens het sporten. 

Iets meer bewegingsvrijheid nodig? Ontdek dan onze leggings in grote maten of leggings voor dagelijks gebruik, die vaak gebreid zijn. Als je daarnaast kiest voor een model met elastische tailleband die zich perfect aan jouw bewegingen aanpast, is het natuurlijk nog beter. Aan comfortabele leggings kortom geen gebrek bij Veritas.

 

Leggings bestellen in België? Dat kan bij Veritas!

Goede dames leggings zijn een must als sport dagelijks op je planning staat en je graag comfortabel wilt kunnen bewegen. Leggings voor sporten nemen het net een stapje verder dan gewone leggings en zijn daarbij van uitstekende kwaliteit, ten minste als je vertrouwt op een speciaalzaak. Klaar om je leggings online te kopen? Ontdek ons brede aanbod en je vindt snel precies de legging die je zoekt.