Fantasie panty's

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

Panty's met print voor een extra vrouwelijke uitstraling

Panty's maken deel uit van de outfit van elke stijlvolle vrouw die ook een gezonde dosis comfort wil. Bij Veritas vind je een uitgebreid aanbod aan originele panty's en collants, waaronder natuurlijk panty's met prints. 

Ben je op zoek naar een oplossing die net iets meer comfort biedt dan basis panty's, maar even classy oogt als fishnet panty's? Dan zit je bij Veritas alvast goed. Van een kleine panty met print tot grote maten panty's, altijd ben je zeker van een oplossing en dus het beste comfort bij eender welke outfit.

 

Verschillende soorten panty's met print

Een panty met print neemt het een stapje verder dan gewone panty's en collants en zorgt dat zelfs je ondergoed stijl uitstraalt. Panty's met designs, of bedrukte panty's, dragen bij aan een outfit die van top tot teen en van binnen tot buiten perfect bij je past en waar je je echt goed in voelt. Reken daarbij de enorme variatie bij Veritas en het plaatje is compleet:

 

1. Panty's met bloemenprint

Niets oogt sierlijker en vrouwelijke dan panty's met bloemenprint en bij Veritas vind je er heel wat. Wat dacht je van een panty Lace Bladeren Zanchi van Insua of een opvallende panty met bloemen van Cavallini? 

 

2. Panty's met dierenprint

Voor een iets gedurfdere uitstraling zijn panty's met dierenprint dan weer een goede oplossing. Zo is een Hope panty met jaguarprint van 60DEN ideaal als je niet tevreden bent met een eenkleurig of sober model. 

 

3. Panty's met abstracte print

Panty's met abstracte print passen dan weer perfect bij de elegante vrouw die haar outfit toch een beetje modern wil houden. Panty's met stippen, een monogram design en bijvoorbeeld een panty V Abbaco van Insua, met een soort visgraatontwerp, behoren tot de mogelijkheden.

 

4. Fantasievolle panty's

Vervolgens biedt Veritas heel wat opties voor een fantasierijke en creatieve afwerking van je look. Denk maar aan een bijzondere panty als het overknee model van Cavallini met arabesque patroon, een panty Jacquard Yara 20DEN of panty's met hartjes. Meer dan genoeg opties dus voor elke voorkeur.

Wat je persoonlijke stijl ook mag zijn, bij Veritas komt er geen einde aan het aanbod. Of je nu stijlvolle fantasie panty's zoekt die het midden houden tussen sexy en klassevol of juist trendy panty's met print wilt kopen, alles kan.

Tip: let bij de zoektocht naar een panty met print altijd op de DEN-waarde, het materiaalgebruik en de afwerking. Zo vind je bij Veritas snel een panty met print met platte naden en een tailleband van het beste kant. Het resultaat? Je geniet naast een stijlvolle look ook van een optimaal draagcomfort en duurzaamheid.

 

Op zoek naar een panty met print? Veritas is waar je moet zijn

Ben je overtuigd van het aanbod bijzondere panty's en ben je klaar om je kleerkast aan te vullen met onze unieke panty's? Ontdek de mogelijkheden bij Veritas en de basis voor jouw favoriete outfit en look is gelegd!