Jarretelkousen

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

Elegante jarretels

Wie aan jarretel kousen denkt, ziet meteen een sexy en zelfverzekerde look voor zich. Jarretels doen denken aan verleidelijke dames uit zwart-witfilms, maar ook vandaag zijn ze niet weg te denken uit onze kleerkast. Tijdloze en elegante jarretels zijn terug van nooit weggeweest en daar zijn we bij Veritas erg tevreden om!

 

Kiezen voor jarretels

Dat jarretel kousen een sensuele uitstraling hebben, daar kan je niet omheen. Jarretels worden echter niet enkel omwille van die reden aangekocht. Het vraagt in het begin misschien een klein beetje oefening, maar jarretels zitten erg makkelijk. Je bevestigt ze met clips en verstelbare bandjes aan je jarretelgordel en bent voor de rest van de dag comfortabel. 

Als je niet houdt van pantybroekjes die soms naar beneden schuiven of net te strak zitten, dan bieden jarretels of stay-ups een ideale oplossing. Ook in warmere temperaturen zijn jarretel kousen uitermate geschikt. Je draagt een verzorgde panty, maar je benen zijn toch voldoende vrij en niet te warm.

 

Welke outfit combineren met jarretel kousen?

Strikt genomen kun je jarretels dragen bij elk type outfit. Net zoals je een klassieke panty zou dragen, kun je kiezen voor jarretel kousen. Omdat jarretels vaker sensueel en elegant aanvoelen dan een klassieke panty, worden ze doorgaans vaker gedragen onder een rokje of jurk.   

Wil je een extra detail aan je outfit toevoegen? Kies dan voor jarretels met een mooie boord in kant! Het merk Falke biedt kwaliteitsvolle jarretel kousen die een fijne afwerking hebben zoals kant of een mooi gestreepte boord. Liever klassieke en tijdloze elegantie? Neem dan een kijkje bij ons aanbod van InSua.

 

Jarretels kopen bij Veritas

Veritas staat al meer dan honderd jaar bekend als trendsetter op het vlak van lingerie, beenmode en DIY. Je kunt je favoriete jarretels of panty's in kleine en grote maten of zelfs specifieke zwangerschapspanty's vinden op onze webshop veritas.be, of langskomen in één van de meer dan honderd winkels in België. 

Ons assortiment jarretels bestaat uit degelijke basisstukken die in iedere kast een plekje verdienen. Daarnaast worden naargelang het seizoen en de nieuwste modetrends wisselende modelletjes toegevoegd in specifieke kleuren of een leuk design. Spring zeker eens binnen in één van onze winkels of neem een kijkje in de webshop en ontdek ons mooie aanbod aan jarretels.

 

Conclusie

Jarretels zijn meer dan alleen een functioneel kledingstuk, ze zijn een symbool van vrouwelijkheid, verleiding en tijdloze stijl. Het dragen van jarretel kousen kan een gevoel van zelfvertrouwen geven. Ze voegen net dat tikje glamour en elegantie toe aan elke outfit. Dankzij het uitgebreid assortiment kleuren en ontwerpen bij Veritas, kunnen vrouwen hun eigen persoonlijkheid volledig tot uiting brengen. Dus waarom niet een beetje avontuurlijk zijn, een jarretelgordel omarmen en jezelf verwennen met de tijdloze allure van jarretels? Het is een ervaring die je zelfvertrouwen zal versterken en je zal laten stralen als nooit tevoren.