Kragen en nekwarmers

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

Verwarmende nekwarmers vind je bij Veritas

Sjaals zijn niet het enige hulpmiddel om zelfs je meest kwetsbare lichaamsdelen te beschermen tegen de winterse koude. Bij Veritas, een van de bekendste Belgische winkels met nekwarmers in het assortiment, vind je ook heel wat andere mogelijkheden, waaronder winter nekwarmers. Een nekwarmer is een soort brede, tweelaagse sjaal met open uiteinden die je ook als col gebruikt. Het is een onmisbaar kledingstuk tijdens de winter en je vindt er dan ook heel wat bij Veritas. Lees hier waarom de nekwarmer een van de meest duurzame accessoires in België is.

Modieuze nekwarmers voor een balans tussen stijl en gemak

Met een nekwarmer bescherm je je nek en hals optimaal tegen de koude, maar je werkt er ook je outfit prachtig mee af. Bij Veritas vind je heel wat stijlvolle nekwarmers in uiteenlopende kleuren en designs. Van een eenvoudige, extra dikke nekwarmer voor dames in het grijs of zwart tot eerder opvallende modellen in het lichtgeel met ribbels: alles is mogelijk. In het assortiment van Veritas vind je gevoerde nekwarmers met verticale strepen voor een chique look voor heren, maar wat dacht je van een iets lichter dames hemdkraagje in het wit voor als het niet bitter koud is? Bij Veritas, jouw online winkel voor nekwarmers, vind je altijd een oplossing.

Houd het lekker warm met gebreide of fleece nekwarmers

Met een nekwarmer wil je het natuurlijk vooral lekker warm hebben, dus ga gerust voor een van de vele gebreide nekwarmers van Veritas. De meeste modellen bestaan uit een combinatie van materialen, waaronder: nylon, wol en polyester. De wol zorgt voor een optimale isolatie van je nek en hals, terwijl je dankzij de combinatie van polyester en nylon zeker bent van een zacht gevoel en een duurzame nekverwarmer. Op zoek naar nekwarmers die je ook gemakkelijk gebruikt tijdens het skiën of lange winterwandelingen? Dan is een fleece nekwarmer perfect, want dit materiaal voelt ook nog eens extra zacht aan.

Een nekverwarmer als mooie afwerking van je outfit

Heb je een comfortabele, zachte en vooral warme nekwarmer gevonden? Check dan ook even of het model bij je favoriete kledingstijl past. Gelukkig bestaan er bij Veritas heel wat mogelijkheden qua design en kleur. Kragen en nekwarmers met ribbels zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in kastanjebruin, maar ook in het winterwit of zwart. Voor dames vind je leuke cols en rolkragen in uiteenlopende tinten beige, zodat je het zelfs met een chique look altijd lekker warm hebt. Als het dan toch te koud wordt, kan je nog altijd een vierkante sjaal of ronde sjaal over je nekverwarmer leggen.

Met een nekwarmer van Veritas heb jij het altijd lekker warm

Nekverwarmers houden het altijd warm, zelfs tijdens de koudste maanden van het jaar. Veritas behoort tot de beste online winkels voor nekverwarmers en legt je in de watten met prachtige oplossingen van de beste kwaliteit. Ontdek snel het uitgebreide aanbod online!