Brilaccessoires

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

Veritas: handige en stijlvolle brilaccessoires voor iedereen

Met de juiste accessoires voor je bril geniet je van nog meer comfort en geef je je bril tegelijkertijd een leuke uitstraling. Het goede nieuws? Bij Veritas vind je meer dan genoeg oplossingen voor elke bril of zonnebril. 

Van brilkoorden met een eenvoudig design tot extra flashy kettingen voor een zonnebril, het zijn slechts enkele voorbeelden. Brilaccessoires online kopen bij Veritas is kortom een slimme zet als je op zoek bent naar praktische en trendy accessoires.

Brillenkettingen en andere hippe brilaccessoires

Tot het aanbod optische accessoires van Veritas behoren brilkoorden en brilkettingen, waarmee je je bril zonder zorgen rond je hals draagt als je hem niet meteen nodig hebt. Denk maar aan een brillen ketting met parels en kralen voor een jeugdige uitstraling of een kinderbril. Je vindt ook heel wat kettingen met schakels in verschillende kleuren en formaten, perfect voor elke stijl.

Tot de populairste kleuren van brillenkettingen bij Veritas behoren:

 • multicolor met kralen en parels
 • paars
 • turquoise
 • oranje
 • zwart en goud

De leukste accessoires voor je zonnebril

Ook zonnebrilaccessoires mogen niet ontbreken in je uitrusting en bij Veritas vind je er genoeg. Een zwarte zonnebrilkoord bestaande uit polyester en rubber is de perfecte aanwinst voor je zonnebril als je een basislook nastreeft. De grote lengte en de stevige bevestigingslusjes aan de bovenzijde zorgen daarbij dat je zonnebril altijd stevig blijft hangen, ook als je op stap bent.

Nog een voordeel? Met een zonnebrilkoord geniet je van heel wat flexibiliteit, dankzij de lengte van wel 64 centimeter. Zo blijft je (zonne)bril binnen handbereik en zit hij toch nooit in de weg!

Verantwoorde en veilige brillenkettingen

Een brillenketting is een handig hulpmiddel als je je bril of zonnebril altijd bij je wilt houden, maar er zijn ook risico's aan verbonden. Hoewel je tegenwoordig vaak brilkettingen vind met schadelijke bestanddelen, hoef je je daar bij Veritas geen zorgen over te maken. Alle brilkoorden bij Veritas zijn volledig vrij van cadmium en nikkel, waardoor ze geen bedreiging vormen voor je gezondheid. Dit is vooral van belang als je een brilkettting koopt voor je kids!

Daarbij zijn Veritas bril koorden erg sterk en beschikken ze over stevige rubberen lusjes voor de bevestiging van je bril. Zo komen er niet zomaar onderdelen los en is de kans op verlies of inslikken door kinderen heel klein.

De beste brilaccessoires vind je in een oogopslag, bij Veritas

Op zoek naar een zonnebril ketting voor een formele look? Misschien heb je wel dringend behoefte aan een nieuw brillenkoordje aan je zonnebril voor je op vakantie vertrekt? Wat je ook zoekt, bij Veritas vind je alles. Hoe dan ook ben je zeker van een duurzame brilkoord die je look af maakt en daarbij heel wat praktische voordelen biedt. Ontdek het uitgebreide aanbod brilaccessoires bij Veritas!