Pantoffels

Pantoffels hebben veel voordelen.
Ten eerste zijn ze heerlijk warm, dus je kan jouw verwarming lager zetten zonder koud te worden.
Wanneer je jouw verwarming lager zet, kan je ook warme accessoires en thermisch ondergoed gebruiken.
Ten tweede zitten sloefen super comfortabel en voel je je meteen relaxed.
Vervolledig jouw comfy outfit met deze loungewear essentials.
Ten derde is het dragen van slippers ook beter voor jouw huis: het beschermt jouw vloer en houdt jouw huis proper.
Loop je thuis liever rond op sokken? Dan zijn homesocks echt iets voor jou.

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

Maak het lekker warm met pantoffels van Veritas

Een dik paar sokken kan al heel wat doen als je last hebt van koude voeten, maar soms heb je gewoon zin om zachte pantoffels aan te trekken. Het voordeel? Bij Veritas vind je talloze mooie pantoffels voor dames en kinderen. Zo blijven je voeten extra warm als het zelfs in huis wat kouder is. Lees verder voor meer tips en advies!

De warmste pantoffels voor de winter

Winterpantoffels mogen niet ontbreken in je garderobe en bij Veritas vind je er dan ook heel wat. Tot het aanbod behoren pantoffels voor dames met extra zachte voering en dikke zool, zodat de koude niet tot bij je voeten kan. Warme pantoffels voor dames bestaan vaak uit een natuurlijke stof, maar ook bijvoorbeeld polyester. Denk aan teddy pantoffels met een wollen afwerking of InSua winter pantoffels voor dames met een suède uitstraling.

Schattige pantoffels voor een comfortabel gevoel

Waarom zouden warme pantoffels ook niet gewoon mooi en schattig mogen zijn? Bij Veritas vind je talloze fluffy pantoffels voor dames en kinderen. Denk maar aan sloffen met berenoortjes aan de tenen of extra pluizige pantoffels met pompoms. 

Ook dunne teddy slippers en stoere, donkerkleurige pantoffels met een bliksemschicht behoren tot de mogelijkheden. Kortom, voor elke leeftijd en voorkeur wat wils als je je pantoffels bij Veritas zoekt.

Pantoffels als afwerking voor een comfy outfit

Heb je je favoriete pantoffels voor dames of kids gevonden? Vergeet dan zeker niet het aanbod aan lounge wear en bijhorende kledingstukken te ontdekken. Bij Veritas vind je vanalles: kimono's voor thuis, thermisch ondergoed om ook gevoelige plekken lekker warm te houden en home socks als je liever geen pantoffels draagt. Alles wat je nodig hebt voor een comfortabele outfit tijdens een gezellig dagje thuis!

Stevig op je voeten met de juiste sloffen

Een dagje thuisblijven met extra zachte pantoffels aan je voeten is gezellig, maar je wilt natuurlijk ook aan je veiligheid denken. Met sloffen glijd je immers al snel uit over parket of een tegelvloer. Gelukkig omvat het aanbod pantoffels voor dames en kinderen bij Veritas ook antislip pantoffels, zodat je geen risico loopt op een val. 

Kies je voor sloffen met een harde zool, zoals verschillende modellen van het merk InSua? Dan is de kans op uitglijden niet alleen erg klein, maar zit er ook nog eens een extra laag tussen je voeten en de koude vloer. Perfect dus voor Belgische winterdagen. De kers op de taart? Met kwalitatief hoogwaardige pantoffels bescherm je je vloer optimaal tegen krassen en slijtage!

Op zoek naar warme pantoffels? Veritas legt je voeten letterlijk in de watten

Bij Veritas vind je precies de pantoffels en sloffen die je zoekt. Zo voel je je nog meer op je gemak in eigen huis en heb je altijd lekker warme voeten, ook tijdens de winter. Ontdek de mogelijkheden in de online shop!