Selecteer je taal / Choisissez votre langue

- Get noticed -

WEAR A SCARF

As seen on … de catwalk bij o.a. Dries Van Noten, Hermes, Balenciaga & Dior en in de straten van Fashion Week Parijs: vierkante sjaaltjes. Wij lieten ons alvast inspireren voor onze eigen collectie! Het wordt dé hit van de zomer!

 

Your scarf can be whatever you want it to be: draag hem rond je hals, over je schouders, rond je pols, als een haarband, ... een vierkante sjaal knopen doe je op jouw manier. Set your trend!

Vierkante sjaal knopen

this is how we do:

1. Als bad hair day fix
Wikkel hem rond een dot als scrunchie, of knoop hem rond je hoofd met een leuke strik. De sjaal als haaraccessoire zorgt voor een speelse hairdo.

2. Als wrist wrap
Een kleurrijk sjaaltje rond de pols gewikkeld, maakt een hippe wrist wrap. Match het arm-accessoire met je handtas voor een piekfijne look.

3. Als crop top
Tover je sjaal in een vingerknip om tot trendy topje. Een haltertop, een off the shoulder bandeautop, of over een T-shirt: zo creëer je met één sjaaltje drie onverwachte looks.

4. Als knoopriem
Door de sjaal als riem te knopen, breng je kleur in je outfit. Rol de sjaal op in de lengte, wikkel hem rond je middel en knoop hem een beetje asymmetrisch.

5. Als vintage hoofddoek
Het zijden sjaaltje geknoopt onder de kin, zorgt meteen voor een nostalgisch en luxueus gevoel. Combineer deze look met een statement zonnebril en omarm je innerlijke diva.

6. Als luxueuze bandana
Wie dacht dat we bandana's hadden achtergelaten in de jaren '90, is gelukkig fout. Door een sjaaltje met leuke print om je hoofd te knopen, geef je deze retro look een hippe, hedendaagse update.

7. En natuurlijk ook… om je hals
De sjaal rond je hals dragen lijkt vanzelfsprekend, maar door hem langs de zijkant te knopen, geeft het ware Parisienne-vibes.