Zwemshorts

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

Meer waterpret met de juiste zwemshorts van Veritas

De zomer is het seizoen van frisse drankjes, strandlakens en natuurlijk ook de zee. Er is geen betere manier om daarvan te genieten dan met een nieuwe zwemshort. Veritas verwent je alvast met een breed aanbod aan stijlvolle strandkleding voor heren, vrouwen en natuurlijk de kleintjes. Of je nu een kleurrijk zwemshort voor je kind zoekt, een zwemshort voor dames wilt kopen die extra comfortabel zit of de laatste trends in heren zwembroeken wilt volgen, alles kan. Lees verder voor meer over het aanbod bij Veritas.

 

De beste zwemshorts voor heren, dames en kinderen

HappySocks, Tommy Hilfiger en ons eigen huismerk zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden bij de zoektocht naar een zwemshort voor mannen, vrouwen of kinderen. Je vindt korte zwemshorts voor kinderen met kleurrijke afbeeldingen en een comfortabele pasvorm, maar ook stoere zwemshorts voor mannen met donkere kleuren behoren tot de mogelijkheden. 

 

Een zwemshort kopen bij Veritas? Hier moet je op letten

Precies de goede zwemshort vinden is niet altijd gemakkelijk. Bij Veritas helpen we je graag met enkele handige tips.

 

1. Sneldrogend materiaal voor gemak

Bepaalde zwemshorts bestaan uit sneldrogend materiaal, waardoor je na het baden of zwemmen geen last hebt van een onaangenaam gevoel. Dit is mede te danken aan het gebruik van polyester, een synthetisch materiaal dat van nature waterbestendig is.

 

2. Een korte of lange zwembroek?

Van een korte zwemshort voor heren tot een langer model, zoals een Pizza Slice short van Happy Socks: bij Veritas vind je meer dan genoeg opties voor korte en lange stijlen. Ook voor kinderen bestaan er heel wat mogelijkheden, zodat jong en oud zich als een vis in het water voelen.

 

3. Het allerbeste comfort

Een comfortabele pasvorm is natuurlijk van groot belang als je een zwemshort wilt kopen. Heb je graag een strakke zwembroek die stevig blijft zitten tijdens het duiken? Misschien zoek je wel een zwembroek met zakken voor praktisch gebruik? Veritas legt je in de watten met een breed gamma aan mogelijkheden.

 

4. Stijlvolle zwembroeken voor iedereen

Het oog wil ook wat, zelfs als het gaat om een gewone zwembroek. Bij Veritas vind je een zwembroek voor heren met afbeeldingen van fruitsoorten en flashy kleuren, zoals geel of rood, maar ook zwemshorts met strepen voor jongens behoren tot de opties. Andere mogelijkheden zijn de Veritas Kameleon zwembroeken, die in verschillende lengtes verkrijgbaar zijn.

 

Koop je zwemshort voor mannen of kinderen online bij Veritas

Ga je je zwembroek kopen bij Veritas, ben je zeker van een hoge kwaliteit en geniet je nog vele zomers van je aankoop. 

Online shoppen voor zwemshorts voor mannen, dames of kinderen gaat bij ons veel gemakkelijker. De zoektocht naar comfortabele en stijlvolle zwembroeken hoeft niet lang te duren. Ontdek ons uitgebreid aanbod en laat je ook verleiden door ons gamma badpakken en bikini's voor dames en meisjes!