Selecteer je taal / Choisissez votre langue

Het betere breiwerk voor dit voorjaar

Kriebelt het bij het begin van de lente om weer aan het breien te slaan? We verzamelden de mooiste knitwear voor het voorjaar voor jou!

HET BETERE BREIWERK VOOR DIT VOORJAAR

Nog nooit hebben we zo uitgekeken naar de lente als dit jaar! Om de overgang van winter naar lente zachtjes te laten verlopen, kozen we voor nieuwe breiontwerpen in naturelle tinten. Maar bij het uitdenken van modellen en stekencombinaties gingen we volledig uit de bol. Hieronder ontdek je onze mooiste GRATIS brei-ideeën uit onze nieuwe inspiratiefolder.

TOPTRUIEN

Nikki - Gehaakte trui met V-strepen

Een ode aan de seventies, zo’n trui met V-patroon. Haak ze met Gong, een garen met viscose en zijde, voor een heerlijk luxueus gevoel. Dit project is perfect voor wie voor het eerst een trui wil haken.

Nomi - Dwarsgebreide trui met vleermuismouwen

Deze simpele simple oversized trui is hip, zit zalig én ... het beste van alles: je breit ze in één stuk! Hoe handig is dat? Dit is dus het perfecte project voor een absolute beginner die graag meegaat met de actuele trends.

COOLE CARDIGANS

Nova - Cardigan eenvoudige ajour

Perfect voor een iets frissere zomerdag: deze lichte en luchtige cardigan met ajourpatroon in streelzachte Lys. HANDIG: Modellen Nova en Noé (zie hoger) kunnen allebei met fluffy Lys of gladde Bikini gebreid worden. Kies je lievelingstint en haal je naalden maar boven!

SPEELSE SET

Waar je ook bent, top Nina en short Nicole vormen samen een mooi duo dat je een instant vakantiegevoel geeft. Het beste van al? Je breit beide stukken met Nadir, een zachte wol die bestaat uit 100% gerecycleerd polyester! Because we love our planet ;).

Je favoriete project gevonden? Doorblader de folder op onze website of bekijk meteen alle stap-voor-stapinstructies en GRATIS patronen.

En euh ... Ben je al lid van onze Facebookgroep 'Breien met Veritas'? Daar kan je altijd terecht om je vragen en ideeën te delen en héél wat inspiratie op te doen ;).