Topjes en body's

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

De mooiste topjes en body's vind je bij Veritas

Zonder de juiste topjes en body's is het zo goed als onmogelijk om een outfit af te werken. Of het nu gaat om een casual look waarin je je vooral goed wilt voelen of een feestelijke outfit die gerust wat mag opvallen, tops en body's maken deel uit van comfortabele dameskleding.

Kies je ervoor om online te winkelen voor vrouwelijke tops bij Veritas? Dan geniet je keer op keer van de beste kwaliteit en een uitgebreid aanbod. Lees snel verder voor meer advies en inspiratie!

 

Blijft actief met tank tops voor dames

Tank tops voor dames vormen de basis voor een sportieve outfit, wat je voorkeur op het vlak van stijl en afwerking ook mag zijn. Naast tank tops voor dames, die strak zitten maar toch voldoende bewegingsvrijheid bieden, omvat het Veritas aanbod ook heel wat crop topjes volgens de laatste trends. Merken als NoMi, Chantelle en meer garanderen daarbij de beste kwaliteit door het gebruik van zachte, ademende materialen.

 

Maak je feestoutfit af met party tops

Ben je op zoek naar een feestelijke body voor dames? Dan is Veritas precies waar je moet zijn. Tot het aanbod behoren immers heel wat party tops, die perfect dienen als afwerking voor een flashy look om de hoofden op straat mee te doen keren. 

 

Body's voor dames bij Veritas

Body's voor vrouwen behoren eveneens tot de mogelijkheden bij Veritas. Naast standaard dames body's die je draagt als basis voor een casual outfit bestaan er heel wat unieke modellen. Denk maar aan body's voor dames van merken als Calvin Klein en sloggi, die vaak uit twee delen bestaan.

 

Til je look een niveau hoger met bralettes

Bralettes zijn niet-voorgevormde beha's zonder beugels, die dus veel comfortabeler zitten dan gewoon model. Je vindt bij Veritas effen bralettes met een sexy uitstraling, maar ook softstretch topjes voor dames behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast bestaat er heel wat variatie op het vlak van kleur en afbeeldingen, van een InSua model met retrobloemen tot een zwarte bralette van Calvin Klein.

 

Een andere top of body ondergoed voor dames nodig? Bij Veritas vind je alles

Naast een uitgebreid assortiment aan body's voor dames en andere body dames kleding verwent Veritas je ook met andere, minder voorde hand liggende modellen. Zo kan je probleemloos je favoriete zijden dames topjes bestellen of naadloze body's voor dames zoeken die nog aangenamer zitten, zelfs bij warm weer. 

 

Ontdek het uitgebreide aanbod dames body en tops bij Veritas

Body ondergoed voor dames en topjes zijn onmisbaar in de kleerkast van elke modebewuste vrouw. Dames topjes en body's kopen gaat nu ook gemakkelijk online, waardoor je snel de beste body dames kleding in huis haalt. Ontdek meteen de dames body's aanbiedingen en ander ondergoed bij Veritas en vergeet ook niet onze onderbroeken, shapewear en onderrokjes en jurkjes te bekijken!