Sportsokken

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

Sportsokken: voor de actieveling die van comfort houdt

Sportsokken vormen zowat de basis van een goede sportuitrusting, hoewel hun belang vaak onderschat wordt. Niet alleen professionele atleten, maar ook hobbysporters en eigenlijk iedereen met een actieve levensstijl heeft baat bij een goed stel sportkousen van hoge kwaliteit. Bij Veritas vind je die alvast, naast bijvoorbeeld sneakersokken en ski- en wandelsokken.

Welke mogelijkheden zijn er en waarom zou je je sportsokken kopen bij Veritas?

 

Verschillende soorten sportsokken

Wat maakt Veritas uniek? Het uitgebreide assortiment aan sportsokken voor elke situatie, vrouw, man en lichaam. Hieronder alvast een greep uit de mogelijkheden:

 

1. Compressiesokken

Binnen het Veritas aanbod vind je verschillende compressiesokken voor sporters. Het grote voordeel daarvan is dat je bloeddoorstroming verbetert tijdens het sporten, waardoor je optimaal presteert en je lichaam op temperatuur blijft. Verschillende modellen zorgen voor een degressieve compressie, bijvoorbeeld in klasse 2 (23-32 mmHg). Let bij de zoektocht naar compressiesokken zeker op de compressiegraad!

 

2. Sportsokken met vochtafvoerende eigenschappen

Tijdens het sporten is zweten onvermijdelijk, maar dat wil niet zeggen dat je daar last van hoeft te hebben. De meeste sportkousen binnen het aanbod bestaan uit vochtafdrijvende materialen, waardoor zweet niet zomaar blijft zitten en je voeten altijd droog zijn.

 

3. Performance sokken voor de echte atleten

Geen enkele sport is gelijk en dat betekent dat je het liefste precies de sportkousen vindt die jouw prestaties en herstel verbeteren. Bij Veritas vind je onder andere voetbalsokken, 2-Pack hardloopsokken en gewone fitnesssokken. Goede voorbeelden zijn de sokken van HEAD, Puma en STOX, die in verschillende lengtes en voor zowel mannen als vrouwen beschikbaar zijn. 

TIP: bepaalde sportkousen voor atleten beschikken over verstevigde tenen en een extra stevige hiel. Hierdoor is het risico op blaren veel kleiner, wat vooral interessant is als je aan duursport doet. 

 

4. Ademende sportsokken

Comfortabele sportsokken zijn niet echt comfortabel als ze niet goed ademen, maar ook op dat vlak voldoen de mogelijkheden bij Veritas aan de verwachtingen. Je let bij de zoektocht naar goede sokken best op de samenstelling en het gebruik van specifieke materialen, zoals polyamide, elastaan, polypropyleen en polyester. Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige materiaalsoorten die bijdragen aan de ademende eigenschappen van je nieuwe sportkousen en bewegen dus aangenamer maken.

 

Witte sportsokken, sportsokken voor dames en meer, alles kan bij Veritas

De voordelen van sportsokken zijn duidelijk, maar waarom zou je ze bij Veritas moeten kopen? Ten eerste omdat je sportsokken vindt in verschillende kleuren: van witte sportsokken voor vrouwen die graag hardlopen tot korte fitnesssokken in het zwart voor mannen, alles kan. 

Daarbij kies je tussen dunne sportsokken voor tijdens de zomer, maar ook iets dikkere en warmere modellen behoren tot de keuzes. Keer op keer ben je zeker van kwalitatieve sportsokken die je prestaties en je comfort een stapje verder nemen.

 

Op zoek naar sportsokken voor dames of heren? Veritas biedt de oplossing

Sportkousen vormen een basisonderdeel van elke sportieve outfit. Sportsokken online kopen bij Veritas is gemakkelijk en biedt je toegang tot heel wat mogelijkheden. Wil je je sportsokken bestellen in België? Ontdek dan onze herensokken en damessokken en leg je voeten in de watten, ook tijdens het sporten.