Antislip sokken

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

Bekijk : 2 3

Producten 1-24 van 49

Sorteer
Pagina
per pagina

Woon comfortabeler en veiliger met antislip sokken

Heb je kinderen en wil je voorkomen dat ze zomaar over je gladde keukenvloer uitglijden? Misschien zoek je wel comfortabele sokjes die je de hele dag door in huis kunt dragen? Wat het geval ook mag zijn, Veritas legt je in de watten met een breed aanbod antislip sokken. 

Naast kousenvoetjes, die zelfs bij het dragen van lage schoentjes je look niet verpesten, stijlvolle nylonsokjes en andere soorten damessokken zijn ook sokken met antislip een waardevolle aanvulling van je kleerkast. Hieronder lees je hoe dat komt.

 

De vele voordelen van antislipkousen bij Veritas

Waarom zou je precies antislip sokken online kopen bij Veritas?

 

1. Veiliger wonen en spelen

Ten eerste zijn sokken met antislip de perfecte oplossing voor wie zich nog vrijer en meer ontspannen wil voelen in zijn of haar eigen woning. Antislip grip sokken beschikken immers over een iets hardere zool met reliëf, waardoor je zelfs op een gladde vloer niet zomaar uitglijdt. 

Veiligheidskousen met antislip komen daarbij in ontelbare types en stijlen. Kortom, antislipsokken met noppen zijn een must als je gezellig warme voeten wilt hebben, maar ook recht wilt kunnen blijven staan in je eigen huis.

 

2. Voor dames, heren en kinderen

Bij Veritas vind je talloze mogelijkheden bij de zoektocht naar antislipsokken. Van antislip sokken voor dames met noppen in sierlijke patronen, zoals de effen Home Socks van Falke, tot kleurrijke sokken met antislipzool voor kinderen, alles kan. Antislip huissokken bij Veritas laten kortom niemand in de steek en bieden voor elke leeftijd en voorkeur een oplossing. 

Zo vind je heel wat antislipkousen of bedsokken voor kinderen met leuke afbeeldingen, felle kleurtjes en zelfs oortjes, voor een extra schattige look. SOxi en InSua zijn twee merken die heel wat opties bieden. Denk maar aan fluffy en flashy sokjes of Smiley antislipsokken met een stevig randje, zodat ze goed blijven zitten.

 

3. Antislip yoga sokken voor actievelingen

Nog een voordeel van antislipsokken kopen bij Veritas? Je vindt zelfs oplossingen voor het beoefenen van bepaalde sporten, zoals yoga. Antislip yoga sokken bieden meer grip op de ondergrond of een yogamat en zijn dus een onmisbare accessoire als je aan yoga wilt doen in je eigen woonkamer. 

Daarbij garanderen een elastische band en een warme binnenvoering met wol, zoals bij verschillende Falke Homepads sokken, het beste comfort. Bij het merk Bonnie Doon vind je trouwens ook opties voor mannen die het binnenshuis lekker warm willen hebben en aan yoga of een andere sport doen.

 

Antislip sokken online kopen? Dat doe je bij Veritas

Of je nu antislip sokken voor dames zoekt om de winter met warme voeten door te komen of juist kleurrijke antislip kindersokken voor dagelijks gebruik wilt kopen, bij Veritas kan alles. Sokken met antislip bieden niets dan voordelen, naast veiligheid. Ontdek onze antislip sokken en sta voortaan steviger op je voeten, ook in huis!