Poncho's

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

Stijlvol en comfortabel de deur uit met een poncho

De Belgische winters kunnen koud en nat zijn, dus waarom geef je je garderobe geen update met een poncho? Poncho's zijn een onmisbaar kledingstuk voor kille en regenachtige dagen, maar kunnen zeker ook bijdragen aan een stijlvolle look. Bij Veritas vind je een breed gamma aan prachtige poncho's die perfect bij regenweer en een smaakvolle outfit passen.

Wat is een poncho?

De poncho is van origine een Zuid-Amerikaans kledingstuk bestaande uit een rechthoekig doek met een gat in het midden waar je hoofd doorheen gaat. Tegenwoordig vind je online heel wat moderne varianten van de poncho. Je kunt er een dragen als cape tegen de regen, maar veel mensen gebruiken hem ook als een soort trui zonder mouwen. Vooral dames poncho's zijn populair, omdat ze prachtig te combineren zijn met een chique of casual kledingstijl.

De belangrijkste voordelen van een poncho
Er zijn genoeg redenen om een poncho te kopen bij Veritas:

1. Nooit meer nat

Een poncho tegen de regen zorgt ervoor dat je bovenlichaam zelfs op heel natte dagen niet zomaar doorweekt raakt. Als je bijvoorbeeld te voet onderweg bent en geen schuilplaats vindt, houdt een poncho je lichaam toch lekker droog. Kies hiervoor voor een waterdichte poncho van vochtwerend materiaal. Er zijn natuurlijk ook poncho's met capuchon: perfect om je kapsel te beschermen tegen hevige regenval!

2. Oplossingen voor elke stijl

Van eenvoudige modellen in het zwart tot extra opvallende poncho’s met een kleurrijk ruitenpatroon en stoere poncho's met leger- of tijgerprint: alles is mogelijk bij Veritas. Zo werk je een hippe kledingstijl, maar ook een zakelijke of huiselijke look af met een kledingstuk dat je beschermt tegen de regen en ook nog eens heerlijk zit.

3. Verschillende lengtes mogelijk

Hoewel de meeste poncho's iets langer zijn, biedt Veritas ook heel wat kortere modellen. Je vindt poncho's die tot aan je heupen komen, maar denk bijvoorbeeld ook eens aan een kortere poncho met knopen die wat op een gewone trui of licht jasje lijkt? Extra lange modellen zijn dan weer perfect voor wie niet al te warm gekleed is en zichzelf toch wil beschermen tegen een onverwachtse regenbui.

4. Lekker warm de deur uit

Poncho's voor dames houden je droog, maar ook warm. Ga voor een wollen poncho om je lichaamstemperatuur op peil te houden, zelfs op de koude en natte dagen. Een gebreide poncho is iets ruwer, maar beschermt ook heel goed tegen de kilte. Ten slotte bestaan er talloze modellen uit synthetische materialen. Denk bijvoorbeeld aan een fleece poncho voor dames, die uitstekend isoleert en ook nog eens erg licht is.

Poncho's online kopen bij Veritas

Of je nu een fleece poncho zoekt voor een comfortabele look of eerder de sexy kant uit wilt met een tijgerprint poncho: bij Veritas kan het allemaal. Ontdek onze mogelijkheden in de online shop en houd je lichaam warm en droog!