Macramé

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

Macramé

Met macramé kan je superleuke dingen maken. Zo zijn er macramé armbanden, macramé sleutelhangers en macramé plantenhangers. Met slechts een paar eenvoudige knooptechnieken kan je allerhande soorten trendy macramé decoratie maken. Bij Veritas vind je een tof aanbod aan macramé touw in diverse diktes en kleuren. Kijk rustig rond op veritas.be en bestel het macramé touw dat bij jouw project past!

Macramé maken

Om macramé accessoires te kunnen maken, is het belangrijk dat je een paar basisknopen kent. De frivolitéknoop, of simpelweg de opzetknoop, is de eerste en belangrijkste knoop die je moet leren. Deze knooptechniek bestaat uit het aanhechten van het touw op een macramé bord. Andere veel gebruikte knopen om een macramé armband of ketting te maken zijn de weitasknoop en de spiraalknoop. 

Creatief met macramé

Ben je op zoek naar leuke en tegelijkertijd betaalbare sieraden of decoratie voor thuis? Dan is macramé beslist een goede keuze. Het mooiste macramé touw en garen kopen doe je op veritas.be. Kies voor macramé van katoengaren met een diameter van 1 tot 2 mm  voor sieraden, zoals kettingen, armbanden of oorbellen. Voor grotere macraméprojecten, zoals plantenhangers, boekenleggers, kerstdecoratie en sleutelhangers is dikker macramé touw met een diameter van 4 mm aanbevolen. Met macramé kan je overigens ook andere leuke dingen maken, zoals tassen, vesten en wandkleden. 

Wat heb je nodig voor jouw macraméproject?

Macramé touw of garen van degelijke kwaliteit is de eerste vereiste voor een geslaagd macraméwerkje. Kies jouw favoriete macramé touw of garen uit ons aanbod en ga aan de slag. Zorg er ook voor dat je een stok of een bord hebt om je werkje aan te kunnen bevestigen. 

Macramé accessoires

Wat dacht je van handmade macramé kerstdecoratie? Bij Veritas vind je een complete doe-het-zelf macramépakket met alle benodigdheden voor jouw feestdecor. Maak jij een leuke macramé zuurstok voor in je kerstboom of geef je er eentje cadeau aan je beste vriendin? Met de DIY macramé kits van Veritas, bestaande uit dikke en dunne koorden in verschillende kleuren, kan je alle kanten op.  

Online macramé kopen bij Veritas

Is jouw hobby macraméwerkjes maken en ben je bijgevolg op zoek naar betaalbaar macramé touw van hoogwaardige kwaliteit? Liefst in verschillende kleuren? Dan zit je goed in het assortiment macramé van Veritas. Maak je keuze uit macramé touw en garen in traditionele kleuren, zoals wit en zwart of kies voor kleurrijke macramé in geel, paars en blauw. Met het macramé touw van Veritas maak je snel en eenvoudig de meest unieke macramé designs. Ben jij op zoek naar haakpakketten, kralen of textielverf om jouw hobby uit te oefenen? Wil je een coole granny square maken of zoek je naar viltjes in diverse kleuren om een tof kunstwerkje te maken? Alles voor jouw hobby vind je op veritas.be!