STOX

-20% OP STOX Energy Socks BIJ AANKOOP VANAF 2 STUKS OF MEER

-20% OP STOX Energy Socks
BIJ AANKOOP VANAF 2 STUKS OF MEER

*Geldig van 12/04 t.e.m. 31/08 of tot einde voorraad, op STOX compressiekousen, online en in de winkel. Niet cumuleerbaar met andere promoties.

STOX Energy Socks steunkousen

Denk je dat steunkousen niet stijlvol kunnen zijn? Think again! De compressiekousen van STOX zorgen niet alleen voor een goede bloedcirculatie in jouw benen maar ze hebben ook een mooi design. Je kan kiezen uit vier categorieën: Daily, Sport, Travel en Hiking. Elke categorie heeft zijn specifieke eigenschappen en voordelen. Zo voorkomen de Daily sokken vermoeide en pijnlijke benen. Wil je de kans op blessures en spierpijn verminderen? Kies dan voor de Sport sokken. De Travel sokken zorgen er dan weer voor dat je minder kans hebt op reizigerstrombose. De hikingsokken voorkomen wrijving en blaren.

Voor elk wat wils! Alle STOX kousen hebben drukklasse 2 (23-32 mmHg) en zijn medisch gecertificeerd.

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

STOX

STOX Energy Socks bieden jou de hele dag door de nodige ondersteuning. De compressiekousen van STOX hebben een naadloos design en zijn verkrijgbaar in diverse neutrale kleuren, maar ook in vrolijke prints. Bij Veritas vind je een mooie selectie van de mooiste en beste compressiekousen van het high-end merk STOX. Van STOX performance sokken voor een snellere tijd tijdens jouw looptraining tot STOX steunkousen voor dagelijks gebruik: in onze collectie STOX sokken vind je ze allemaal terug.

Mode en sport in één

STOX kousen houden je fit en vitaal en zorgen ervoor dat de bloedcirculatie in de benen geoptimaliseerd wordt. Maar de STOX revitaliserende sokken zijn veel meer dan dat. Door te kiezen voor STOX sokken, kies je niet alleen voor draagcomfort, maar ook voor fashion. Ga jij voor een paar grijze STOX compressiekousen voor elke dag of kies je voor felblauwe ski-compressiesokken? 

De wereld van STOX Energy Socks

STOX sportsokken

Ben jij een fervente wandelaar, ben je in de winter regelmatig op de skipiste te zien of is hardlopen jouw hobby? In de innovatieve beenkleding van STOX vind je de juiste sokken voor elke sport. Zoek je naar een paar performance sokken die jouw hardloopprestaties verbeteren of kijk je uit naar comfortabele sportsokken om jouw hikings aangenamer te maken? Dankzij de geavanceerde compressietechnologie van STOX ben je zeker van een productieve dag! 

STOX sokken voor dagelijks gebruik

De STOX ondersteunende sokken zijn de eerste keuze om te sporten, maar zijn ook in het dagelijks leven onmisbaar. Deze compressiekousen van uitzonderlijke kwaliteit bevorderen de zuurstofcapaciteit in de benen en stimuleren de bloedcirculatie. Hierdoor heb je minder last van pijnklachten in de benen en voel je je direct fitter. 

De voordelen van STOX compressiekousen

Langdurig in dezelfde houding staan of zitten kan heel negatieve gevolgen hebben voor je gezondheid. Hierdoor wordt de bloedsomloop vertraagd, wat op zijn beurt weer leidt tot zware, vermoeide benen en opgezwollen enkels en benen. Door compressiekousen van STOX te dragen wordt er druk uitgeoefend op de enkels, waardoor het bloed beter rondgepompt wordt. De STOX compressiekousen stimuleren de afvoer van afvalstoffen en lymfevocht en voorkomen en/of genezen spataderen en zware benen. 

Koop jouw Stox sokken bij Veritas

Bij Veritas heb je de keuze uit een divers aanbod aan STOX compressiekousen voor verschillende doeleinden. Of je nu STOX kousen met temperatuurregulerende merinowol voor lange reizen nodig hebt of specifiek op zoek bent naar STOX compressiekousen om jou te ondersteunen tijdens het sporten, wij hebben ze allemaal in huis. Ook voor compressiekousen om je dagelijks leven aangenamer te maken, zit je goed op veritas.be. Niet alleen van het merk STOX, maar ook van het topmerk Sanyleg vind je bij ons een ruim aanbod aan compressiekousen en -panty's. Voor alledaagse sokken met leuke prints kan je dan weer terecht in onze toffe collectie van Happy Socks en voor comfortabele loungewear, sokken en panty's verwelkomen we je graag in onze collectie van InSua.