Schoudertassen

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

Prachtige en praktische schoudertassen voor dames

Geen look is compleet zonder de nodige accessoires en voor dames hoort daar vaak een leuke schoudertas bij. Bij Veritas doe je je te goed aan een uitgebreid gamma aan stijlvolle en handige dames schoudertassen. Het resultaat? Je gaat voortaan in stijl de deur uit en houd je belangrijkste spullen altijd veilig bij.

Van plan om een schoudertas te kopen? Zoek niet verder, want bij Veritas vind je hoe dan ook je ding. Lees verder voor meer advies en tips over de leukste dames schoudertassen!

Met een schoudertas van Veritas doe je een duurzame investering

Duurzaamheid en kwaliteit zijn van groot belang als je een schoudertas koopt. Bij Veritas vind je gelukkig talloze tassen met sterke schouderbanden uit leer of een duurzame kunststof. 

Wat dacht je van een dames schoudertas uit namaakleer met krokodillenstructuur en een band bestaande uit kleurrijke schakeltjes? Tot het aanbod duurzame schoudertassen behoren ook veel lederen schoudertassen met band in het bruin en chique, goudkleurige metalen tussenstukjes.

Je vindt trouwens ook heel wat leuke, modieuze schoudertassen uit polyethyleen, die dankzij een stijlvolle afwerking casual of chique ogen. Ga voor een flashy spiegeltas of een klassiek lederen model met effen gesp in het midden om eender welke look af te werken.

Comfortabel op stap, met een handige schoudertas

Ook comfort is niet onbelangrijk bij de zoektocht naar een tas met schouderband voor dames. Bepaalde schoudertassen met brede riem van Veritas voel je nauwelijks hangen, zelfs tijdens een lange dag shoppen. Andere tasjes voor kids zijn dan weer heel compact en beschikken over een verstelbaar bandje, zodat ze nooit in de weg zitten tijdens het spelen of ravotten.

Wil je altijd gemakkelijk aan je spullen kunnen? Ga dan voor een schoudertas met flapje en magnetische sluiting. Zo haal je in een twee drie je make-up of gsm uit je tas. Modellen met een rits zijn dan weer perfect als je kostbare spullen veilig wilt meenemen en bewaren. Meer dan genoeg oplossingen dus, bij Veritas!

Schoudertassen voor elke stijl en voorkeur

Aan modieuze schoudertassen geen gebrek bij Veritas en vooral de variatie binnen het aanbod is interessant. Denk maar aan:

  • sportieve schoudertassen van MAE met embossed strap
  • kleine smartphonetasjes in zwart en wit met een knoopje
  • schattige schoudertassen met regenboogpatroon voor meisjes
  • extra grote schoudertassen met brede flap

Geen fan van opvallende kleuren? Geen zorgen, want bij Veritas vind je talloze schoudertassen in het zwart met eenvoudig design. Aan de andere kant omvat het aanbod ook flashy oplossingen voor modieuze dames tijdens een avondje uit en voor de kleinsten!

Online schoudertassen kopen? Veritas is waar je moet zijn

Schoudertassen behoren tot de belangrijkste modeaccessoires voor dames en zijn gewoon erg praktisch. Klaar om je favoriete schoudertassen online te kopen? Ontdek dan zeker het Veritas aanbod!