Steunpanty's

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

Draag een steunpanty: gezond én elegant!

Een steunpanty is een waardevol hulpmiddel om de bloedsomloop te bevorderen en de benen gezond en comfortabel te houden. Met behulp van moderne technieken ziet een steunpanty er bijlange niet meer zwaar en onelegant uit. Ontdek de collectie steunpanty's bij Veritas en voel je lichter en meer bekoorlijk dan ooit!

 

Wat doet een steunpanty?

Eigenlijk heeft iedereen baat bij het dragen van een steunpanty. Je kent het wel, vermoeide benen na een lange dag, zittend aan je bureau of staand achter een receptie. De bloedcirculatie in je benen kan verstoord zijn omwille van verschillende redenen, zowel een gebrek aan sport als een stevige training kunnen een onrustig gevoel geven in je benen 's avonds. Ook vochtophoping, een andere oorzaak van onrustige benen, kan worden vermeden met het dragen van een steunpanty.

Een steunpanty kopen met compressie brengt de bloedcirculatie op gang en houdt je benen langer gezond en fris en gaat spataderen tegen. Dankzij steeds verbeterende technieken is men erin geslaagd om een steunpanty te ontwikkelen die micro-massages geeft aan de benen de hele dag door. Bekende vooraanstaande merken van beenmode zoals Wolford hebben modieuze modellen van steunpanty's, maar ook InSua, het huismerk van Veritas, heeft een heuse collectie aan medische steunpanty's.

 

Hoe draag je een steunpanty?

Je vindt in het aanbod van Veritas zowel steunpanty's voor grote maten, als steunpanty's zonder voet. Toch lijken de meeste steunpanty's op een gewone standaard panty of collant. Ze bestaan in verschillende kleuren en sommigen hebben zelfs leuke motiefjes, zo draag je een steunpanty zonder dat het opvalt. Gecombineerd met die leuke rok of je favoriete cocktailjurk profiteer je de hele dag door van de voordelen van een steunpanty.

 

Steunpanty's voor zwangere vrouwen of grote maten

Je vindt compressiepanty's in alle maten en vormen. Omdat vrouwen met een maatje meer sneller last hebben van een slechte doorbloeding in de benen, biedt Veritas elegante steunpanty's, ook voor grote maten

Ook zwangere vrouwen krijgen sneller last van onrustige benen. Draag je graag een compressiepanty tijdens je zwangerschap? Neem dan snel een kijkje in onze specifieke zwangerschapscollectie. Onze zwangerschapspanty's zorgen niet alleen voor een betere doorbloeding van de benen, ze bieden ook steun voor je buik.

 

Kies de juiste steunpanty

Elk type steunpanty biedt een specifieke ondersteuning. Aan de hand van de verpakking kan je ontdekken hoeveel compressie, uitgedrukt in mm/Hg een steunpanty biedt. Doorgaans zal een compressiepanty een gemiddelde druk van 8 tot 25 mm/Hg bieden. Heb je echter nood aan een stevigere ondersteuning van je benen, neem dan zeker een kijkje in het aanbod compressiekousen van Veritas. Een stevige compressiekous bied een druk van 20 tot 35 mm/Hg. Kies je voor een Wolford steunpanty? Dan genieten je billen ook van het liftend broekje!