Menstruatie zwemkleding

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

Menstruatiezwemkleding

Zwemmen zonder zorgen. Het kan dankzij speciale menstruatiezwemkleding. Urenlang zwemmen of heerlijk zonnen aan het strand zonder bang te moeten zijn dat je door gaat lekken, is nu mogelijk. En precies om die reden vind je ook bij Veritas een unieke collectie menstruatiezwemkleding terug. Kijk rustig rond in ons aanbod en bestel de menstruatiezwemkleding die jouw voorkeur geniet. 

 

Wat is menstruatiezwemkleding?

Het woord zegt het eigenlijk zelf al. Menstruatiezwemkleding is speciale zwemkleding voor tijdens de menstruatieperiode. Na menstruatieondergoed is er nu dus ook een menstruatiebikinibroekje voor in het water ontworpen. Het broekje is aan de buitenkant voorzien van een speciale, waterdichte laag die onbezorgd zwemmen voor elke vrouw mogelijk maakt. Door menstruatiezwemkleding te kopen, kan je, ook tijdens je menstruatie, zwemmen zonder zorgen. 

 

Menstruatiezwemkleding kopen bij Veritas

Ben jij op zoek naar betaalbare, kwaliteitsvolle en modieuze zwemkleding voor tijdens je menstruatie? Dan zijn onze bikinislipjes van het hippe merk Moodies vast en zeker iets voor jou. Deze broekjes zijn zowel tijdens de menstruatie als bij licht urineverlies te gebruiken. De bikinislip kan tot een volle tampon menstruatieverlies of 5 ml urineverlies opnemen en wordt niet zwaarder door de opname van bloed of urine. Zwemmen is aan te raden aan het begin of op het einde van de menstruatie, wanneer het bloedverlies beperkt is. De Veritas-bikinislip voor tijdens de menstruatie droogt, net zoals onze gewone bikini's, zeer snel. 

 

Hoe was je menstruatiezwemkleding?

Het is aangeraden om jouw menstruatieslipje steeds uit te spoelen met koud water voordat je het in de wasmachine doet. Was jouw menstruatiezwemkleding op maximaal 40 graden en laat het daarna drogen op een rekje. Gebruik geen wasverzachter voor het wassen van jouw menstruatiezwemkleding en vermijd bleken of weken. Het bikinislipje mag niet gestreken worden noch in de droogkast geplaatst worden. 

 

Menstruatiezwemkleding bestellen bij Veritas

Hoewel er lange tijd beweerd werd dat zwemmen tijdens je menstruatie niet goed zou zijn  en het risico op infecties zou vergroten, weten we inmiddels wel beter. Integendeel, zwemmen kan menstruatieklachten, zoals krampen en het samentrekken van de baarmoeder juist doen afnemen. Maar dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je speciale menstruatiezwemkleding hebt. En die vind je bij Veritas! Koop een trendy menstruatiebikinislipje en ga lekker zwemmen tijdens deze periode van de maand. Onze menstruatiezwemkleding vangt licht bloed- en urineverlies op en vermijdt zo dat dit achteraf op je handdoek terechtkomt. Bovendien drogen onze menstruatiebikinislipjes even snel als een gewoon badpak. Wil jij jouw menstruatiezwemkleding graag combineren met andere trendy strandmode aan een betaalbare prijs? Bekijk het Veritas aanbod aan kleurrijke kimono's en pareo's en laat je verleiden. Ben je ook nieuwsgierig naar onze bijpassende accessoires? We nodigen je uit voor een bezoekje aan onze pagina's strandlakens, zonnebrillen en andere accessoires om jouw look compleet te maken.