Mitaines

Heerlijk warme handen zonder bewegingsvrijheid te verliezen? Dat kan met onze mitaines voor dames, heren en kinderen.
Draag deze vingerloze handschoenen tijdens het werken, sporten, spelen, zowel binnen als buiten. Ook heel erg handig om touchscreens te bedienen.
Kan je niet kiezen tussen wanten en mitaines? Er zijn ook handschoenen zonder toppen die je in een handomdraai omvormt naar wanten!

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

Bekijk : 2 3

21 producten

Sorteer
per pagina

Mitaines

Mitaines, bij velen beter bekend als vingerloze handschoenen, zijn onmisbaar in de garderobe van outdoorliefhebbers. Door mitaines te dragen, blijven je handpalmen lekker warm. Toch geniet je van voldoende flexibiliteit omdat je vingers vrij zijn. De mitaine handschoen is ideaal voor buitenactiviteiten, maar is ook bij onze dagelijkse handelingen soms meer dan welkom. Voor de laatste nieuwe mitaines trends in België moet je bij Veritas zijn. Kijk rustig rond op Veritas.be en laat je verleiden door ons exclusief aanbod aan vingerloze handschoenen in diverse kleuren en designs!

De collectie mitaines van Veritas

Bij Veritas vind je een uitgebreide collectie mitaines in verschillende materialen, stijlen en kleuren. Van lekker warme, gebreide mitaines voor een lange winterwandeling tot elastische, vingerloze handschoenen in alledaags zwart om je smartphone snel en handig mee te bedienen. Ben je specifiek op zoek naar extra lange mitaines die niet alleen je handen, maar ook je armen warm houden? Ook dan zit je goed in de collectie van Veritas. Lange mitaines in basic kleuren, zoals zwart of grijs of toch liever een iets meer gewaagde kleur? Je zegt het maar. 

Winter mitaines

Net zoals dat geldt voor handschoenen en wanten, worden mitaines bijna altijd met de koude wintermaanden geassocieerd. Wil jij volop genieten van je outdooractiviteien zonder kou te lijden en zonder in te moeten leveren aan bewegingsvrijheid? Dan zijn onze winter mitaines precies wat jij nodig hebt. Ga jij voor een paar vingerloze handschoenen met kapje voorzien van een thinsulate voering voor guur winterweer of houd je het bij een klassiek paar gebreide mitaines? Bij Veritas vind je ze allemaal. 

De mitaine als veelzijdige handschoen

Hoewel mitaines onmisbaar zijn tijdens een weekendje kamperen of een dagje vissen in de winter, zijn deze vingerloze handschoenen ook erg praktisch in ons dagelijks leven. Ben je op zoek naar de sleutels in je zak of wil je iemand een berichtje sturen terwijl je buiten bent? Door mitaines te dragen, zijn je handpalmen beschermd tegen de kou en blijven je vingers beschikbaar voor de nodige actie. Ook tijdens het sporten zijn mitaines erg gebruiksvriendelijk. Denk maar aan een fietstochtje in de kou bijvoorbeeld. Je kan je vingers flexibel blijven gebruiken en je handpalmen worden beschermd tegen blaren en eventuele wrijving. Vooral in het voor- en in het najaar, wanneer het weer erg wisselvallig is, zijn mitaines de ideale "tussenhandschoenen". 

Mitaines kopen op veritas.be

Mitaines van superieure kwaliteit in alle denkbare kleuren, prints en materialen en dat tegen zachte prijsjes. Bij Veritas vind je een ruim aanbod aan modieuze mitaines voor elke dag of voor speciale outdooractiviteiten. Laat je verleiden door onze uitvoerige collectie mitaines en bestel het perfecte paar voor jou. We wensen je veel online shopplezier!