Veters

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

Bekijk : 2 3

Producten 1-24 van 60

Sorteer
Pagina
per pagina

Stevig in je schoenen met nieuwe veters van Veritas

Hoe mooi je nieuwe paar schoenen ook mag zijn, zonder goede veters geraak je er letterlijk niet ver mee. Gelukkig is Veritas een van de beste online winkels voor veters en andere accessoires voor schoenen. Heb je tijdens de zomer een prachtig paar slippers gevonden, maar is het warme seizoen jammer genoeg voorbij? Zorg dan in elk geval dat je dichte schoenen over stevige, duurzame veters beschikken. Gelukkig is veters kopen bij Veritas alleen maar leuk!              

Modieuze veters voor extra stijlvolle schoenen

Tot het aanbod van Veritas behoren natuurlijk heel wat basisoplossingen, zoals zwarte veters met witte accenten of gewone bruine veters, die perfect passen bij lederen kostuumschoenen. Schoenveters mogen dan misschien gewoon een accessoire lijken, ze dragen wel degelijk bij aan de uitstraling van je outfit en of je juist een casual, zakelijke of chique look wil creëren. 

De veters van Veritas zijn verkrijgbaar in het zwart, maar ook in verschillende tinten beige, pastelgroen of blauw voor een eerder jeugdige look. De kleur en het design van je trendy veters zijn belangrijk, maar let zeker ook op de kwaliteit van de schoenveters en eventuele unieke eigenschappen. Zo omvat het aanbod van Veritas bijvoorbeeld ook reflecterende veters, die meer zichtbaarheid bieden in het donker. 

Enkele mogelijkheden bij Veritas zijn:

  • grijsbruine metallic schoenveters van 8 mm doorsnede
  • zwarte, platte veters van 120 cm lang uit katoen
  • ronde schoenveters in uiteenlopende kleuren

Denk je dat je in plaats van gewoon nieuwe veters misschien beter een nieuw paar schoenen met veters koopt? Veritas stelt je niet teleur en biedt voor elke voorkeur, stijl en seizoen een oplossing!

Sportieve veters voor de actieveling

Veters zijn belangrijk als je comfortabel de deur uit wilt naar het werk of voor een avondje uit, maar ook in andere situaties zijn goede schoenveters een must. Ga je regelmatig sporten? Investeer dan in schoenen en veters van de beste kwaliteit die perfect zijn afgesteld op jouw voetmaat, type sport en het seizoen. Elastische veters zijn bijvoorbeeld perfect voor sportschoenen, omdat ze een beetje meegeven en je dus meer bewegingsvrijheid bieden tijdens het lopen of springen. Als je niet alleen een sportieve, maar ook een coole urban look nastreeft, ga dan gerust voor fluoriserende schoenveters in flashy oranje of geel. Deze sportieve veters vallen trouwens ook goed op in het donker, dus 's avonds laat joggen wordt direct een stuk veiliger. Welke keuze je ook maakt voor je sportieve outfit: met duurzame veters bespaar je op de lange termijn geld en je ziet er flitsend uit!

Haal meer uit je schoenen met de juiste veters, bij Veritas

Wil je nieuwe schoenveters kopen, maar heb je wel wat inspiratie en advies nodig? Geen zorgen, bij Veritas zit je goed. Ontdek het uitgebreide aanbod aan schoenveters online en blaas een oud paar schoenen weer leven in!