Strandlakens

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

Strandlakens

Heb je een heerlijk dagje aan het strand gepland met de familie of vertrek je binnenkort naar het zonnige Zuiden voor een zomerse strandvakantie? Dan zijn een paar leuke bikini's, een bijpassende pareo en een praktisch zonnehoedje dat jou optimaal tegen de zon beschermt, onmisbaar. Maar ook een comfortabel strandlaken is een musthave voor een geslaagde vakantie aan het strand. Bij Veritas vind je mooie, grote strandlakens in diverse kleuren, afmetingen en designs. Surf naar veritas.be en bestel het jouwe!

 

Strandlakens bij Veritas

Een strandlaken, ook wel een strandhanddoek, een badlaken of een zwemhanddoek genoemd, is essentieel voor een bezoekje aan het strand. Het is een functionele zwemhanddoek die jou voorziet van het nodige comfort tijdens het zonnen en afdrogen na het zwemmen. En daarom vind je, ook bij Veritas, een mooi aanbod aan strandlakens in verschillende kleuren, designs en afmetingen terug. Ga jij voor een strandlaken met een XXL-formaat waar je samen met je partner op kan liggen, kies je voor een gestreept badlaken in een kleiner formaat of wil jij een strandhanddoek in een effen kleur die goed aansluit op al jouw bikini's? Op veritas.be vind je ze allemaal. 

 

Waarom een strandlaken kopen?

Een strandlaken voelt superzacht aan en dat alleen al is dikwijls genoeg om tot een aankoop over te gaan. Maar er zijn nog veel meer redenen om te investeren in een trendy strandhanddoek. Door een strandlaken te kopen, sla je twee vliegen in een klap. Een strandlaken gebruik je enerzijds om op een aangename manier in de zon te liggen, zonder dat je overal onder het zand zit. Anderzijds kan je je na het zwemmen ook gewoon afdrogen met een strandlaken. De meeste strandlakens zijn gemaakt van katoen en katoen is een stof die snel droogt wat natuurlijk een voordeel is aan het strand. 

 

Strandlaken bestellen bij Veritas

Of je nu op zoek gaat naar een XXL-strandlaken of gewoon een kleine badhanddoek wil, er zijn verschillende dingen waar je rekening mee dient te houden. Eerst en vooral wil je natuurlijk een strandlaken dat snel droogt en jou verzekert van goede kwaliteit zodat je er jarenlang plezier aan beleeft. En verder wil je er wellicht graag eentje dat ook qua afmetingen en qua print aan jouw persoonlijke smaak voldoet. En daarvoor zit je goed op veritas.be. Kijk rond tussen onze prachtige collectie en bestel het strandlaken dat jouw voorkeur geniet. Ben je ook benieuwd naar onze andere, hippe strandmode? Sla je slag tussen onze modieuze badpakken, maak een fashion-statement met een kleurrijke kimono waarmee je direct de aandacht trekt en werk je look af met een van onze coole zonnebrillen. Ook voor specifieke badmode, zoals menstruatiezwemkleding kan je steeds in de veelzijdige Veritas-collectie terecht.