Selecteer je taal / Choisissez votre langue

DE BREITRENDS VOOR HERFST EN WINTER

DÉ KNITWEARFAVORIETEN VOOR DE HERFST

Lonkt het koude weer om weer aan het breien te slaan? We verzamelen de mooiste knitwear voor dit najaar voor jou, allemaal te vinden in ons laatste inspiratiefolder - breien. Van vintage vibes tot classy kokerrok, dit zijn dé breitrends voor herfst en winter. 

VOOR DE NATUURLIEFHEBBER

Hou je van zware knits en warme, gedurfde kleuren? Dan is het nature thema helemaal jouw ding. Denk aan herfsttinten zoals oker, bordeaux, petroleumblauw en bruin. We werkten ze uit in enkele simpele truien, maar ook in een prachtige etnische cardigan met motiefjes. 

Tip: Meer inspiratie kan je vinden in onze blogpagina 'Het betere breiwerk made by you'.

VINTAGE IS TERUG

Fan van een retrotoets in je garderobe? Dan ben je dit seizoen helemaal on trend. De debardeur, rolkraag of turtle neck sweater, oversized cardigan en grote ruit zijn niet weg te slaan uit het modebeeld dit voorjaar. We maakten deze modellen met AlpacaBaby, Celeste en andere zachte, natuurlijke wolsoorten. 

ZACHT MINIMALISME

Mag het voor jou allemaal wat zachter en strakker? Dan kan je je uitleven met een aantal minimalistische breimodellen uit onze inspiratiefolder. Zoals een outfit met kokerrok en trui in matching kleur in zacht beige, of een cardigan met noppen in diepblauw.

EN NU … AAN HET WERK!

Wil je aan de slag voor een prachtige herfst- of winterlook? Haal dan snel die naalden boven en breien maar! Je kan deze modellen en nog veel meer varianten terugvinden in onze inspiratiefolder. Koms langs in onze gezellige winkels of shop online . Veel breiplezier! 

TIP: deel je breicreaties met de hashtag #madewithveritas op Instagram. Wie weet schittert jouw creatie binnenkort op onze homepage én maak je kans op een cadeaubon!

Psssst... Benieuwd naar de naaitrends? Ontdek ze in onze inspiratiefolder-naaien!