Haarspelden

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

Haarspelden voor dames

Is er een speciale gelegenheid op komst of ben je gewoon op zoek naar een leuk haaraccessoire om je haar netjes samen te houden op een stijlvolle manier? Dan heb je een mooie haarspeld voor dames nodig. Bij Veritas vind je een veelzijdig assortiment dames haarspelden in verschillende materialen, kleuren en designs én voor elke gelegenheid. Laat je inspireren door onze collectie en bestel jouw nieuwe haarspeld op veritas.be!

Ontdek de collectie haarspelden voor dames van Veritas

Ben je op zoek naar een kleine haarspeld voor dun haar om je kapsel een unieke, finishing touch te geven? Heb je dringend een paar musthave schuifspeldjes nodig die jouw kapsel altijd weten te redden? Of heb je gewoon zin om jezelf te trakteren op een paar stijlvolle haarspelden die mooi bij al je outfits passen? Bij Veritas vind je een uitgebreide collectie haarspelden voor dames in alle denkbare stijlen. Van haarspelden voor krullend haar in effen kleuren tot haarclips in schelpvorm en haarklemmen met glitterdetails: wij hebben ze allemaal in huis. 

Een haarspeld van Veritas voor elke gelegenheid

Een haarspeld, een haarklem of een haarclip zijn verschillende woorden voor hetzelfde onmisbare haaraccessoire voor elke dag. Kies voor een traditionele bloemenwaaier haarspeld in een neutrale kleur als zwart of ga voor een grote, open haarspeld waarmee je tientallen bijzondere kapsels kunt maken. Ben je specifiek op zoek naar een haarspeld voor een chique gelegenheid? Van haarspelden met parels voor bruiloften tot goudkleurige haarspelden voor galafeestjes en metalen haarspelden in spiraalvorm voor het maken van een dot: op veritas.be vind je mooie haarspelden voor elke gelegenheid. 

Haarspelden in alle denkbare stijlen en uitvoeringen

Net zoals dat geldt voor andere accessoires, zijn ook haarspelden voor dames verkrijgbaar in diverse stijlen. Ben jij op zoek naar een paar kleine haarclips voor dames om slechts een beetje haar samen te houden? Of wil jij graag een grote, brede haarspeld die jouw volledige coupe moeiteloos ondersteunt? De Veritas-haarspelden zijn verkrijgbaar in kleine en grote afmetingen en in diverse uitvoeringen. Van effen haarspelden in traditionele kleuren als zwart of brons tot veelkleurige dames haarspelden in de vorm van een rechthoek. Ga jij voor een leuk setje haarspelden in diverse, zomerse kleuren? Of wil je graag een gemakkelijke haarspeld voor elke dag? Jij beslist! 

Haarspelden kopen bij Veritas

Een paar kleine haarspeldjes om de haren aan de zijkant van je hoofd uit je gezicht te houden, een brede haarspeld om je nat haar omhoog te houden of gewoon een leuke haarspeld om jouw outfit te verfraaien. Er zijn zoveel redenen om te investeren in een haarspeld. En het beste is dat je voor al deze redenen de juiste haarspeld vindt op veritas.be. Laat je verleiden door onze exclusieve collectie en bestel de haarspeld die jouw voorkeur geniet!