Shape panty's

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

Corrigerende panty voor een perfect figuur

Wil je graag die strakke jurk aantrekken voor een feestje dit weekend? Of hoop je op slanke benen onder die korte rok? Af en toe de natuur een handje toesteken kan geen kwaad! Met een corrigerende panty van Veritas wordt je buik net dat tikkeltje platter en toon je met plezier je benen aan de wereld!

 

Draagcomfort en toch corrigerend

Corrigerend ondergoed is al lang ingeburgerd in onze kledingkast. Al van bij de oude Grieken droegen vrouwen korsetten om hun figuur helemaal tot hun recht te laten komen. Vandaag echter bestaan veel comfortabelere oplossingen om hier en daar wat buikje of volle kont een strakke vorm te geven. Je kunt kiezen uit een ruim aanbod aan corrigerend ondergoed en panty's voor grote maten. Wil je echt het beste van twee werelden? Dan kies je voor een corrigerende panty! 

 

Plattere buik en rondere billen

Een corrigerende panty is over het algemeen uitgerust met een corrigerend broekje in lycra. Deze techniek zorgt ervoor dat je buikje er een stuk platter gaat uitzien en het vermijdt die kleine vervelende rolletjes tijdens het zitten in een strakke jurk. Daarnaast worden je billen gelift en krijgen ze een mooie ronde vorm in deze body shaping panty. 

Een corrigerende panty is gemiddeld gezien vaker iets steviger van structuur, zeker wat het broekje betreft. Er zijn body shaping panty's die geweven zijn in een dunne DEN 20, maar over het algemeen vind je de meeste corrigerende panty's vanaf DEN 40 en hoger.

 

Stimulatie van de doorbloeding

Voor een goede doorbloeding van de benen hoef je niet meteen te denken aan steunkousen of compressiekousen, ook corrigerende panty's kunnen dit effect opleveren. Neem eens een kijkje in het Yasmine assortiment van InSua. Deze dikkere panty fungeert enerzijds als corrigerende panty, anderzijds stimuleert deze panty ook de doorbloeding in de benen. De Yasmine panty ondersteunt je benen en geeft ze een micro-massage. Een ideale panty dus voor als je vaak last hebt van vermoeide benen na een lange werkdag.

 

Corrigerende zwangerschapspanty

Uiteraard wil je tijdens je zwangerschap geen plattere buik, maar wat extra ondersteuning voor je zwangere buik kan zeker hulp bieden. Neem een kijkje in het assortiment zwangerschapspanty's van Veritas. Deze panty's zijn perfect gevormd rond de buik en geven de billen en dijen ook een specifieke micro-massage voor een goede doorbloeding.

 

Ruime en exclusieve collectie bij Veritas

Wil je dat buikje wat wegwerken, of net liever ondersteunen bij een zwangerschap? Zoek je de perfecte panty die je benen er slank laat uitzien en ook nog eens zorgt voor een goede doorbloeding? Bij Veritas kun je je hart ophalen in onze ruime collectie aan beenmode, panty's en collants voor elke specifieke gelegenheid!