Haarkammen

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

Haarkammen voor dames

Als er een accessoire is dat onmisbaar is in elke dames handtas, dan is het wel een haarkam. Door je haar regelmatig te kammen, houd je je haar gezond en zie je er tegelijkertijd ook altijd goed uit. Daarnaast is een kleine haarkam leuk als accessoire om jouw kapsel de gewenste, finishing touch te geven. Op veritas.be heb je de keuze uit verschillende soorten dames haarkammen in diverse kleuren en formaten. Kijk rustig rond tussen onze collectie en bestel jouw nieuwe kam online!

Veritas haarkammen voor dames

Kammen voor fijn haar, haarkammen met brede tanden voor dames met dik haar of kunststof haarkammen in een vrolijk kleurtje. De juiste haarkam kopen doe je op veritas.be. Bij ons vind je een exclusieve collectie stijlvolle haarkammen in verschillende diktes en materialen en voor verschillende doeleinden. Van haarkammen met elegante details om jouw kapsel een mooi accent te geven tot traditionele haarkammen die jouw haar altijd opnieuw in de plooi houden. 

Waarom een goede haarkam onmisbaar is

Een haarkam gebruik je in de eerste plaats om te vermijden dat je er als een vogelnest uitziet. Met een haarkam leg je je haar op eender welk moment snel in de gewenste plooi. 

Maar dat is niet de enige functie van een haarkam voor dames. Door geregeld met een kam door je haar te gaan, zorg je ervoor dat je haarvaatjes voldoende gevoed worden, waardoor je haargroei gestimuleerd wordt. Daarnaast zorgt regelmatig kammen voor extra stevige haarwortels die beschadiging en verlies van het haar tegengaan. 

Ben je op zoek naar een niet alledaags accessoire om jouw kapsel extra op te laten vallen? Heb je geen zin om weer eens een scrunchie of een grote haarspeld te dragen? Ook met een haarkam kan je jouw kapsel op een mooie, unieke manier afwerken. 

Een laatste, zeker niet te verwaarlozen, voordeel van de haarkam: het compacte formaat. In tegenstelling tot een klassieke haarborstel, is een haarkam klein en fijn. Het voordeel voor jou? Je kan hem snel en gemakkelijk meenemen in al jouw handtassen, zelfs in de allerkleinsten.

Haarkam kopen bij Veritas

Of je nu op zoek bent naar een kam voor dik haar, naar een basic haarkam voor een tijdloze uitstraling of naar een witte kam met brede tanden voor een classy look, bij Veritas vind je 'm. Maak je keuze uit ons exclusief aanbod aan haarkammen voor dames in diverse diktes, kleuren, stijlen en materialen en bestel de kam die jij nodig hebt. Ook voor speciale soorten haarkammen, zoals hulpstukjes voor een Franse vlecht, ben je steeds welkom op veritas.be.