Zwangerschapspanty's

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

Panty's voor comfort tijdens de zwangerschap

Een zwangerschapspanty kan helpen om comfortabeler door de zwangerschap te gaan. Veritas biedt een specifieke lijn aan panty's voor zwangere vrouwen die niet alleen meegroeien met de buik, maar ook extra voordelen bieden. Ontdek hier waarom een panty dragen tijdens de zwangerschap ook voor jou nuttig kan zijn!

 

Veritas, specialist in beenmode en zwangerschapspanty's

Veritas is de referentie op het vlak van beenmode. De keten bestaat ondertussen uit meer dan honderd winkels en een grote webshop. Je vindt er alles op het vlak van DIY, lingerie, maar ook heel specifieke items zoals zwangerschapspanty's of collants voor grote maten. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij ondertussen elke vraag en verzuchting van onze klanten en hebben we ons aanbod heel specifiek aangepast aan deze wensen. Panty's voor de tijdens zwangerschap konden dus zeker niet ontbreken!

 

Waarom een zwangerschapspanty dragen?

Zwangerschapspanty's brengen erg veel voordelen met zich mee. Je zou je eerder afvragen waarom je géén panty zou dragen tijdens deze speciale tijd in je leven. We zetten enkele voordelen op een rijtje:

Elegantie

Wie zegt dat zwangere vrouwen zich moeten hullen in wijde kledij en saaie zwangerschapsbroeken? Een panty staat steeds elegant en ook tijdens je zwangerschap, wanneer je je soms wat rond en vol voelt, heb je soms eens nood aan een verfijnde look. Naast een zwangerschapspanty kunnen jarretelkousen hier ook een oplossing bieden. Deze hebben namelijk al helemaal geen broekje of elastiek rond je buik.

 

Meegroeien met de buik

Een groot voordeel van een zwangerschapspanty is dat hij meegroeit met je buik. Je hoeft dus niet om de paar maanden een nieuwe panty aan te schaffen. Het slipje bestaat ook hoofdzakelijk uit katoen, dat de temperatuur van je lichaam regelt. Dankzij het ontwerp van het broekje wordt het gewicht van je zwangere buik gelijkmatiger verdeeld, wat rugklachten kan helpen vermijden.

Compressie van de benen

Tijdens de zwangerschap krijgen je benen veel te verduren. Een zwangerschapspanty zorgt, net zoals een steunpanty, voor een lichte tot milde druk op de benen en stimuleert zo de doorbloeding van de benen. Geen onrustige benen meer op het einde van de dag dus. Wat ook erg belangrijk is, dankzij deze compressie kunnen eventuele spataderen verminderen of zelfs voorkomen worden.

Schurende kledij

Niks zo vervelend als schurende kledij tegen je huid. Er zijn veel vrouwen die tijdens de zwangerschap gevoeliger zijn voor dit soort gewaarwordingen. Een panty voor zwangere vrouwen legt een extra laagje over de huid waardoor dit schuren van kledij veel minder voelbaar is.

Zwangerschapspanty kopen bij Veritas

Het dragen van een panty tijdens de zwangerschap brengt talloze voordelen met zich mee. Wil je graag wat extra advies, kom dan zeker eens langs in één van onze meer dan honderd winkels. Ben je al helemaal overtuigd? Zoek dan jouw ideale zwangerschapspanty op veritas.be!