Corrigerend ondergoed

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

Een strak silhouet, dankzij corrigerend ondergoed

Naast thermisch ondergoed, gewone onderbroeken en andere soorten ondergoed vind je bij Veritas ook corrigerend ondergoed, dat een onmisbaar hulpmiddel is voor dames die zich zelfzekerder willen voelen.

Wat kan je verwachten van corrigerend ondergoed, wat is het beste corrigerend ondergoed voor je buik en bovenlichaam en welke opties bestaan er zoal binnen het aanbod van Veritas? Vragen waar je hier een antwoord op krijgt.

 

Wat is corrigerend ondergoed?

Corrigerend ondergoed voor vrouwen wordt ook wel shapewear genoemd en bestaat uit een sterke stof die strakker rond je lichaam zit dan bijvoorbeeld katoen. Comfortabele en figuurcorrigerende kleding zorgt er op die manier voor dat je huid stevig bij elkaar blijft en je silhouet strakker oogt. Met andere woorden, het 'corrigeert' plekjes waar je je onzeker over voelt en welke vrouw wil dat nu niet?

Voor je figuurcorrigerende slips gaat zoeken of kopen, loont het de moeite om de verschillende mogelijkheden te overwegen. Veritas helpt je graag met gedegen advies over corrigerend ondergoed en de voordelen van shapewear.

 

Waarom kiezen voor corrigerend ondergoed bij Veritas?

1. Corrigerend ondergoed voor elke maat

Het grote voordeel van dergelijk ondergoed bij Veritas? Er bestaat een figuurcorrigerende oplossing voor elke vrouw. Of je nu op zoek bent naar corrigerend ondergoed in grote maten of het beste corrigerend ondergoed voor je buik en taille wilt vinden, alles kan. 

Corrigerende slips van merken als InSua en NoMi beschikken bijvoorbeeld vaak over een hoge taille, waardoor dergelijk corrigerend ondergoed je buik strakker houdt en je figuur verbetert.

 

2. Genieten van naadloos en elegant ondergoed

Daarnaast vind je bij het corrigerend ondergoed van Veritas heel wat opties met een naadloze constructie. Hierdoor heb je geen last van schurende stof over je huid en voel je je kiplekker in je outfit, zelfs als het erg warm is. 

Naast de laatste naadloos corrigerend ondergoed trends biedt Veritas ook heel wat modellen met een comfortabele pasvorm, zowel voor het bovenlichaam als voor het onderlichaam. Denk maar aan corrigerend ondergoed voor je buik, zoals een shape slip mesh van InSua, maar ook soft stretch tops met een leuk kleurtje van Chantelle behoren tot de opties.

 

3. Ondergoed met een push-upeffect

Corrigerend ondergoed biedt een optimale buik- en taillecorrectie, maar er zijn ook mogelijkheden met een push-upeffect. Denk maar aan de vele soft stretch tops van Chantelle of een naadloze microvezel hipsters van NoMi. Het resultaat? Je zelfvertrouwen krijgt een ferme boost en je geniet echt van je outfit.

 

4. Corrigerend ondergoed van de beste kwaliteit

Je corrigerend ondergoed kopen bij Veritas, dat doe je ook omdat je dan zeker bent van de beste kwaliteit. Ademende materialen, zoals katoen, zorgen voor een aangenaam gevoel. Andere opties zijn dan weer afgewerkt met kant en een naadloos kruisje, zoals de shape slip met kant van InSua. Ademend shapewear bestellen is een slimme zet als je ook bij warm weer op je gemak wilt zijn.

 

Corrigerend ondergoed kopen? Veritas helpt je graag

Bij Veritas kan je zorgeloos online winkelen voor shapewear en precies het beste corrigerend ondergoed kopen voor jouw lichaam en voorkeur. Ontdek onze verschillende merken corrigerend ondergoed: inSua, NoMi, Sloggi, MAGIC Bodyfashion en Chantelle. Ontdek snel onze corrigerend ondergoed aanbiedingen!