De breitrends van het najaar

De breitrends van het najaar

De breitrends van het najaar

Vind je het wat vroeg om al over het najaar te praten? We doen het toch! Want als de barbecue en parasol terug in het tuinhuis staat, heb je tijd voor zoveel andere leuke activiteiten. Nieuwe mensen leren kennen tijdens een creatieve workshop, gezellig bij de open haard kerstcadeaus breien voor je geliefden, …

De inspiratie voor je volgende creatie, die krijg je van ons. Ons nieuwe Veritas breimagazine bulkt van de hippe ideeën en onze nieuwe wolsoorten van topkwaliteit houden je bezig tot het weer zomer is.

Bewijs nodig? We tonen je de vier grote breitrends van deze herfst en winter ... (psssst: ze zijn niet moeilijk!).

Trend 1: statement sjaal

Het is iets psychologisch: in de winter willen we lekker warm wegkruipen in de zachtste materialen. Deze statement sjaal met zijn mooie mix van garens en steken is er perfect geschikt voor. Je breit ‘m makkelijk, zelfs als je nog nooit, nooit, nooit een breinaald in je handen hebt gehad. Begin er nu aan, ook al is het nog zomer. Zo heb je ‘m klaar voor die eerste boswandelingen in de herfst.

Trend 2: Strepen

Elk seizoen komen streepjes terug, op verschillende manieren. Wat is jouw favoriet: een cardigan in zachte pasteltinten, hetzelfde model in een krachtige kleurenmix of een trui met brede contrasterende strepen? Je zult het zien, zodra je de truc doorhebt, is strepen breien een fluitje van een cent en kun je er oneindig veel kanten mee uit.

Je breit liever voor de man(nen) in huis? Kijk snel in het magazine: daarin vind je alle modellen voor hen.

Trend 3: felle kleuren

Soms schuilt de kracht van een kledingstuk in de kleur. Laat dat nu net nog een trend zijn dit seizoen: kleren in ton-sur-ton. Andes, Soffio, Apilou en tal van andere wolsoorten bestaan in enorm veel kleuren. Kies je tint en brei deze uni modellen met 100% slaaggarantie. Topresultaat gegarandeerd!

Trend 4: met opsmuk en prints

We gaan steeds meer op zoek naar details die onze kleren onderscheiden van die van onze collega. En dat gaat het best als je ze zelf maakt … Komt goed uit, want embellishment is DE nieuwste grote trend!

Kies een motief dat je makkelijk kunt personaliseren door andere kleuren of materialen te gebruiken, of maak gebruik van sierelementjes zoals pompons waarmee je helemaal je eigen ding kunt doen.

Dit najaar wordt kleurrijk, knus, gestreept of wild: het wordt wat jij ervan maakt. Haal je breimagazine en je materiaal bij Veritas en geniet van zalige ontspannen momenten. Je kunt niet wachten? Doorblader het magazine hier alvast online.

PS: Deel je creaties op Instagram met de hashtag MADEWITHVERITAS en maak iedere maand kans op een cadeaubon ter waarde van € 100.