Slips

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

De juiste slip kopen als basis voor je outfit? Dat doe je bij Veritas

Hoewel je bij damesmode misschien vooral denkt aan weelderige jurkjes in de zomer en comfortabele maar toch elegante outfits in de winter, behoort ook ondergoed tot het geheel. Slips voor dames maken daar een belangrijk onderdeel van uit en je vindt er dan ook heel wat bij Veritas.

Wil je nieuwe slips kopen? Dan zit je bij Veritas goed. Welke dames slips omvat het aanbod, wat kan je verwachten van een goede dames slip en waar moet je zoal op letten bij de zoektocht naar een slip voor dames? Vragen die hier een duidelijk antwoord krijgen.

Slips van de beste kwaliteit en uitstekend comfort bij Veritas

Kwaliteit is van essentieel belang bij de zoektocht naar kledij, ook als het gaat om ondergoed. Alle shorts, strings en slips van bij Veritas zijn van uitstekende kwaliteit doordat ze vervaardigd zijn uit de beste materialen. Het gebruik van ademend materiaal zoals katoen en een comfortabele pasvorm garandeert dat je je nieuwe dames slip haast niet voelt zitten.

Duurzaamheid en lingerie gaan hand in hand

Ook duurzaamheid staat centraal bij het zoeken naar katoenen slips voor dames en ander ondergoed. Duurzame lingerie van merken als sloggi, Chantelle en InSua garandeert dat je jezelf prachtig uitdost, maar tegelijkertijd ook een ecologische aankoop doet. Daar voegt de combinatie van materialen als polyamide, katoen en kant bij verschillende modellen dames slips, zoals de collecties van sloggi, alleen nog maar aan toe.

De ideale slipjes voor dames, voor elke stijl

Wil je een slip met extra lange pijpen om ook je bovenbenen warm te houden? Zoek je een eenvoudige katoenen slip met elastische tailleband en perfecte pasvorm? Misschien wil je bij dames slips vooral heel wat keuzevrijheid hebben qua kleur en afwerking? Van eenvoudige zwarte slips met een naadloos design tot extra vrouwelijke tanga slips voor dames die dankzij een kanten accentje elegant ogen, alles is mogelijk. Aan modieuze slipjes alvast geen gebrek dus, bij Veritas.

Hipster slips: perfect voor een jeugdige look

Stijlvol de deur uitgaan, dat gaat moeiteloos met hipsters slips. Dit type slip voor dames ziet er aan de voorkant hetzelfde uit als een gewone slip, maar heeft bredere randen. Hierdoor komen je natuurlijk rondingen beter tot uiting en lijken je benen iets langer. Ook dit type dames slips vind je bij Veritas.

Veritas: jouw ondergoedwinkel in België en Nederland

Of je nu een sexy tanga slip voor dames zoekt of vooral een ecologisch verantwoorde aankoop wilt doen met katoenen slips voor dames, Veritas kan je helpen. Onze ondergoedcollectie is niet alleen uitgebreid, maar helpt je ook de laatste trends volgen voor onderkleding. Ontdek slips van verschillende topmerken, zoals inSua, Chantelle, Sloggi, Moodies en veel meer. Zoek je daarbij onderbroeken, strings en ander ondergoed van kwaliteit? Aarzel dan niet en ontdek wat Veritas voor jou in petto heeft.