Strings

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

Comfortabele strings van kwaliteit? Die vind je bij Veritas

Dat ondergoed goed moet zitten, daarover bestaat geen enkele twijfel. Natuurlijk kan het ook zijn dat je op zoek bent naar een slip die net iets meer tot de verbeelding spreekt dan een gewoon model en in dat geval is een string de perfecte optie. 

Wat zijn strings, waar let je op bij de zoektocht naar de beste string voor dames en welke mogelijkheden vind je bij Veritas? Vragen waar je hieronder een duidelijk antwoord op krijgt.

 

Wat is een string?

Een string is een onderbroek of klein zwembroekje dat, in tegenstelling tot de meeste types ondergoed, de schaamstreek niet bedekt. In veel gevallen bestaat een string enkel uit een dun touwtje of een smal lapje stof dat rond het middel zit en tussen de billen van voren naar achteren loopt. Bij Veritas vind je strings voor dames die de billen nauwelijks bedekken en op die manier bijdragen aan een optimaal comfort en een sexy look.

Een string kopen is een goed idee wanneer je een outfit draagt waardoorheen je ondergoed niet zichtbaar is en als je zo weinig mogelijk stof op je billen wilt. Daarbij zijn strings populair bij zonnebaders, omdat je benen door het dragen van zo'n onderbroek gemakkelijker bruinen. Daarnaast oogt een string natuurlijk erg sexy en dat is waarom talloze vrouwen ervoor kiezen.

 

Waarom strings kopen voor dames bij Veritas?

Veritas is jouw perfecte ondergoedwinkel als je een string zoekt:

 

1. Een comfortabele pasvorm maakt het beter

Een dames string kopen, dat doe je vooral omdat je meer verwacht dan het standaardcomfort van een gewone onderbroek. Veel strings bij Veritas beschikken over een elastische tailleband, waardoor ze perfect aansluiten rond je heupen en dus ook haast niet voelbaar zijn. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal maakt het nog beter, net als het feit dat een string haast geen stof bevat die in de weg kan zitten.

 

2. Modieuze string lingerie voor de klassevolle vrouw

Of je nu de laatste string slipjes trends wilt volgen of toch maar liever een klassiek model zoekt, bij Veritas vind je alles. InSua, Calvin Klein en Chantelle bieden keer op keer strings die echt bijdragen aan de uitstraling van je outfit, bijvoorbeeld door het gebruik van een dieprode kleur, een kanten afwerking of een modern ontwerp. String bikini's vergelijken van verschillende merken is ook kinderspel bij Veritas en maakt het nog gemakkelijker om precies het goede model te vinden.

 

3. Zijdezacht genieten met de juiste string

Het materiaal waaruit je string voor dames bestaat, speelt een grote rol bij het uiteindelijke comfort van dit ondergoed. Zijden dames strings bestellen bij Veritas staat garant voor zacht ondergoed dat nooit in de weg zit, hoe lang en wanneer je het ook draagt. Als je daarbij kiest voor een one-size-fits-allmodel, is het plaatje helemaal compleet.

 

Een string kopen? Vertrouw op Veritas

Aan sensuele lingerie voor vrouwen geen gebrek bij Veritas, dus waarom zou je niet online winkelen voor ondergoed? Ontdek onze dames strings aanbiedingen, maar vergeet ook zeker niet het aanbod shorts, menstruatiestrings en andere types onderbroeken te bekijken.