Shorts

Selecteer je taal / Choisissez votre langue

 1. product-image-placeholder
 2. product-image-placeholder
 3. product-image-placeholder
 4. product-image-placeholder
 5. product-image-placeholder
 6. product-image-placeholder
 7. product-image-placeholder
 8. product-image-placeholder
 9. product-image-placeholder
 10. product-image-placeholder
 11. product-image-placeholder
 12. product-image-placeholder
 13. product-image-placeholder
 14. product-image-placeholder
 15. product-image-placeholder
 16. product-image-placeholder
 17. product-image-placeholder
 18. product-image-placeholder
 19. product-image-placeholder
 20. product-image-placeholder
 21. product-image-placeholder
 22. product-image-placeholder
 23. product-image-placeholder
 24. product-image-placeholder

Aan comfort geen tekort, met de juiste short

Op zoek naar een veelzijdig kledingstuk dat in elke situatie comfortabel zit? Dan doe je met een dames short of boxer zeker een goede aankoop. Een short voor dames is het ideale ondergoed voor vrouwen die zich de hele dag door, in eender welke situatie en bij koud of warm weer, goed in hun vel willen voelen. Bij Veritas vind je dan ook een breed aanbod, van geklede dames shorts met een elegante afwerking tot losse shorts voor dames voor een dagje thuis. Lees snel verder voor het beste advies en de mogelijkheden bij Veritas.

 

Waarom shorts voor dames kopen bij Veritas?

Een short voor dames zoeken bij Veritas, dat doe je om verschillende redenen:

 

1. Modieuze dames shorts voor elke stijl

Bij dames shorts kopen is het van belang dat je een model kiest dat bij je favoriete kledingstijl past. Op het vlak van variatie heeft Veritas alvast heel wat in petto. Zo kan je verschillende chino shorts vergelijken, die iets weg hebben van een kort broekje en dus het perfecte kledingstuk zijn voor in de zomer. 

Tot de mogelijkheden behoren ook heel wat lange shorts voor dames van merken als Chantelle. Zoek je geklede shorts voor dames? Zoek dan ook niet verder, want het aanbod bij Veritas is uitgebreid.

 

2. De perfecte short voor een zomer zonder zweten

Ook zomerse outfits zijn pas compleet als je er een comfortabele en passende dames short onder draagt. Verschillende naadloze shorty's van merken als Chantelle pakken uit met een extra kleurrijke afwerking, ademend materiaal en een naadloos design. Zo geniet je zelfs bij hoge temperaturen van een comfortabel gevoel.

 

3. Sportieve shorts voor vrouwen bij Veritas

Doe je vaak en graag aan sport? Dan komt er iets meer kijken bij de zoektocht naar een goede short. Sportieve shorts voor vrouwen, zoals het ZeroMicroFiber-model van sloggi, zijn volledig naadloos en beschikken over een geschulpte rand aan de achterzijde. Het gebruik van licht materiaal in de juiste kleur maakt het beoefenen van je favoriete sport nog leuker en draagt natuurlijk bij aan een sportieve look.

 

4. Comfortabel de deur uit met casual shorts

De kans is groot dat je op zoek bent naar een dames short die perfect aansluit bij een casual kledingstijl. De juiste short vormt een belangrijk onderdeel van comfortabele dameskleding en bij Veritas laten we je niet aan je lot over. 

Bepaalde compacte modellen losse shorts voor dames bestaan uit ademend materiaal, maar je kan ook denim shorts bestellen als je een iets stoerdere look wilt verkrijgen. Wat je casual outfit ook nodig heeft om 100% compleet te zijn, bij Veritas vind je het beste model short voor dames.

 

De beste shorts en meer ondergoed, bij Veritas

Online winkelen voor ondergoed is geen enkele uitdaging meer dankzij het enorme aanbod aan shorts voor dames bij Veritas. Ontdek onze shorts aanbiedingen, maar neem gerust ook eens een kijkje in ons aanbod hipsters, strings en andere onderbroeken!