Leer haken en/of breien 5 lessen

Waar?
Veritas - Brugge Steenstraat
Sessies
5 sessies
€ 75
Deze workshop start op 20 mei 2019 van 09:30 tot 12:30.

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Een ideale opleiding voor wie de eerste haak- en breistappen zet, of voor beginners met een al een beetje ervaring, maar op zoek naar hulp en raad.

WAT LEER JE ?

In 5 sessies leer je in kleine groepjes van maximum 9 personen onder professionele begeleiding de basis-beginselen van breien of haken. Iedereen werkt op haar eigen niveau of tempo en krijgt persoonlijk advies. Je bepaalt zelf wat je wil maken.

Absolute beginners leren eerst alles over de soorten naalden en soorten wol én leren, voor breien: opzetten, afkanten, rechts breien, averechts of links breien, boordsteek, meerderen, minderen, etc. Hakers leren de beginselen zoals de kettingsteek, een vaste en een stokje. Eens je dat onder de knie hebt, start je een eigen project en technieken waar jij interesse in hebt.

Je krijgt geen huiswerk, maar er wordt wel aangeraden om thuis te oefenen.

Tijdens deze workshops-sessies bieden we jou uiteraard ook een gezellig kopje koffie of thee aan.

Let op: tijdens de workshop wordt er uitsluitend met Veritas-wol gewerkt. Wol en toebehoren kunnen aangekocht worden in de winkel. Ontdek ons assortiment in preview hier.

PRIJS

 € 75,00 voor 5 sessies, exclusief materiaal en naalden. Inclusief koffie en thee.

Als extraatje krijg je de dag van de workshop 10% korting op alle aankopen. Let wel: deze zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen en zullen ook niet op de klantenkaart komen.

PRAKTISCH

Heb je thuis nog  haak- of breinaalden liggen? Dan mag je deze altijd meebrengen. En breng zeker de nodige dosis enthousiasme mee!

 

VOORWAARDEN ANNULATIE

  • Bij annulatie tot en met 10 dagen voor de start van de workshop krijg je het volledige inschrijvingsgeld terug.
  • Bij annulatie vanaf 9 dagen voor de start van de workshop is er geen terugbetaling mogelijk en kun je de workshop ook niet meer verplaatsen naar een ander moment. Enkel bij gegronde reden (ziekte, overlijden, overmacht) krijg je je inschrijvingsgeld terugbetaald op voorwaarde dat je een officieel document kunt voorleggen (ziektebriefje, overlijdensbericht, attest).
  • Sessies die deel uitmaken van een meerdaagse workshop kunnen niet geannuleerd worden. Evenmin voorziet Veritas de terugbetaling ervan.
  • Veritas kan een workshop annuleren bij onvoldoende inschrijvingen, ten laatste 3 dagen op voorhand of wanneer een workshopbegeleidster door ziekte of overmacht niet kan komen opdagen. In dat geval wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.

 

mei
20
Van 09:30 tot 12:30.
mei
27
Van 09:30 tot 12:30.
Jun
3
Van 09:30 tot 12:30.
Jun
17
Van 09:30 tot 12:30.
Jun
24
Van 09:30 tot 12:30.

Schrijf je in voor deze workshop

Register
Deze workshop is al begonnen.