Haken in 2 lessen

Waar?
Veritas - Sint-Denijs-Westrem
Moeilijkheidsgraad: 
Absolute beginner
Sessies
2 sessies
€ 30
Deze workshop start op 10 oktober 2019 van 14:00 tot 17:00.

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Beginners

WAT LEER JE?

Fan van gehaakte creaties, maar nog nooit de tijd gehad of genomen om zelf aan de slag te gaan? Deze haakworkshop voor beginners - in 2 lessen - is ideaal voor jou. Je leert enkele basissteken en haakt dan een sjaal en of trui, onder professionele begeleiding. Wedden dat je naderhand de smaak te pakken hebt? PRIJS Je betaalt € 30 voor 2 lessen van 3 uur, exclusief materiaal. Als extraatje krijg je de dag van de workshop 10% korting op alle aankopen. Let wel: deze zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen/

PRAKTISCH

OPGELET: deze workshop wordt in 2 delen van 3 uur gegeven. Zorg er bovendien voor dat je op tijd bent zodat je voldoende tijd hebt om je sjaal/trui te maken. En breng zeker de nodige dosis enthousiasme mee! Let op: tijdens de workshops wordt er uitsluitend met materiaal van Veritas gewerkt. Beschik je nog niet over Veritas-materiaal, dan kan je dit materiaal op de dag van de workshop aankopen met 10% korting. Een voorproefje van onze collectie vind je hier.

 

VOORWAARDEN ANNULATIE

  • Bij annulatie tot en met 10 dagen voor de start van de workshop krijg je het volledige inschrijvingsgeld terug.
  • Bij annulatie vanaf 9 dagen voor de start van de workshop is er geen terugbetaling mogelijk en kun je de workshop ook niet meer verplaatsen naar een ander moment. Enkel bij gegronde reden (ziekte, overlijden, overmacht) krijg je je inschrijvingsgeld terugbetaald op voorwaarde dat je een officieel document kunt voorleggen (ziektebriefje, overlijdensbericht, attest).
  • Sessies die deel uitmaken van een meerdaagse workshop kunnen niet geannuleerd worden. Evenmin voorziet Veritas de terugbetaling ervan.
  • Veritas kan een workshop annuleren bij onvoldoende inschrijvingen, ten laatste 3 dagen op voorhand of wanneer een workshopbegeleidster door ziekte of overmacht niet kan komen opdagen. In dat geval wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.
Okt
10
Van 14:00 tot 17:00.
Okt
24
Van 14:00 tot 17:00.

Schrijf je in voor deze workshop

Register
Deze workshop is al begonnen.