Gemakkelijk bestellen

Veilig betalen

Snelle levering

GRATIS levering in je Veritas winkel

Alle panty's van Insua en Soxi: 2e aan halve prijs
Lentekriebels tot in je tenen? Laat het zien met de leukste nieuwe beenmode van Insua en sOxi, voor een leuke prijs: 50% korting op elk tweede item!
-50% op je favoriete sloggi!
Zit goed, staat goed én is nu verkrijgbaar tegen een klein prijsje: kies je favoriete sloggi van 16/2 tot en met 8/3 uit een aantal geselecteerde artikelen. Je betaalt maar de helft!
Wij kunnen tegen de regen!
Onze nieuwe regencollectie is voorbereid op alle weersomstandigheden. Flitsende regenjasjes, coole capes, hippe laarsjes, grappige paraplu's, voor groot en voor klein, ... iedereen naar buiten!

Samen tegen de regen

Een van de nieuwigheden van deze collectie: identieke regenkleren voor jou en je mini me. Wat denk je van een perfect synchrone wandeling in jullie metallic jasjes?

Promoties

Profiteer snel van deze aanbiedingen

Panty's Insua en sOxi: 2e aan halve prijs!

Klaar voor het voorjaar? Breng alvast kleur in elke dag, met een knalrode of fuchsia panty of panty's met een leuk motief. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want elk 2e item krijg je aan halve prijs!

Je sloggi voor de helft van de prijs

Alle sloggi’s zitten zo comfortabel dat het moeilijk kiezen is. Wacht niet te lang, want van 16/2 tot en met 8/3 koop je je favoriet met 50% korting!

Focus op...

Veritas trends

De perfecte overgang

In de laatste winterweken, net voor de natuur in al haar schoonheid openbloeit, presenteren we je een dynamische collectie met karakter. Fuchsia, roze en rood: kleuren die elke dag opfleuren...

Cosy effect

Wol Cosy, een mix van merino en alpaca, is ultrafijn en tegelijkertijd superstevig. Door zijn donzige textuur krijgt je breiwerk een zalig zacht aspect. Een absolute aanrader voor je communiecreaties!

Veritas in je buurt

Ook dicht bij jou is er een Veritas winkel. Hier ontdek je alle adressen en openingsuren.

De Veritas ID-kaart

Ontvang je ID-kaart GRATIS in de winkel of vraag ze aan bij je volgende online aankoop.

Creatieve workshop

Naaien, haken, breien, juwelen maken,...  Onze workshops zijn gezellig én leerrijk.  Wat kom jij met ons maken?

Post mee met #VERYVERITAS en spot je foto hier!

Recente blogposts