How to wear: kraagjes

How to wear: kraagjes

How to wear: kraagjes

Onmisbaar in je kleerkast: losse hemdkraagjes! Je koopt ze voor een zacht prijsje en geeft er je basics een flinke boost mee. Hoe je ze kunt combineren? Watch and learn… ;-)  

Een boost voor je blouse

Verrassend! Je kraagloze top, blouse of hemd ziet er als nieuw uit als je er een kraagje onder draagt. Afhankelijk van het materiaal van je blouse kies je je kraagje. Zo krijgen vreemde kreuken geen kans. ;)

Office proof onder een blazer

Wil je je blazer eens met iets anders combineren dan een hemd of T-shirt, dan is een kraagje een leuk alternatief. Gedurfd, dat wel, maar als je blazer hoog genoeg sluit, kan het gerust. Geef je office look een sierlijke touch met een kraagje met ruches, versierd met schitterende juweeltjes, en bijpassende oorbellen en een broche.

Onder je cosy trui

Zin om een kraagje bij je trui met ronde of V-hals te dragen, maar ze is te warm om er nog een blouse of hemd onder aan te trekken? Losse kraagjes to the rescue! Eentje met stipjes en studs, streepjes en een sierlijke strik, of effen met pareltjes? Afhankelijk van je humeur, de print van je trui én het moment kies je je favoriet.  

Strik erbij

Een kraagje is al een accessoire op zich, let dus op dat je niet over the top gaat met je andere accessoires, zoals juwelen. Een statement ketting bijvoorbeeld is een no go. Wat wel kan, is een fijne ketting, of een stijlvolle strik. Je geeft er elke look een girly touch mee.

Míjn kraagje!

Geen zin om je collega of vriendin met hetzelfde kraagje te zien? Customize je basic kraagje met parels, pins, studs, siersteentjes of geborduurde motiefjes en maak er een uniek exemplaar van!

Hoe zou jij je kraagje dragen?

PS: Deel je look op Instagram met de hashtag #VERYVERITAS en maak iedere maand kans op een cadeaubon ter waarde van € 100.