Gratis levering & retour in winkel

Veilig betalen

Snelle levering

Alle brei- en naaibenodigdheden 2+1 gratis
Wol en/of stof heb je al gekozen, nu de andere brei- en naaibenodigdheden nog! Bij aankoop van 2 items om je DIY-creatie af te werken krijg je een 3de gratis.
2+1 gratis op alle sokken
Nieuwe sokken nodig? Koop ze dan nu, want op àlle sokken van àlle merken geldt 2+1 gratis. Vul de voorraad aan van het hele gezin.
Nieuw naaimagazine met patronen
Ons nieuwe naaimagazine staat weer boordevol inspiratie voor je zomerse creaties, ook in stoffen met designs van onze eigen stylisten! De patronen en stap-voor-stap uitleg krijg je er zo bij.
Ook het nieuwe breimagazine is er
Alle modellen uit dit nummer combineren prachtig met de ontwerpen van het naaimagazine: het wordt een kleurrijk voorjaar!
Tas + slippers voor maar € 35!
De tas die perfect bij je slippers past, of omgekeerd, die vind je voor een prijsje in deze set. Klaar voor het strand of een dagje stad, in een zomers zigzagmotief.  

NIEUW NIEUW NIEUW

Promoties

PROFITEER SNEL VAN DEZE AANBIEDINGEN

2+1 op alle sokken

Met streepjes, bananen of een logo. Geel, rood of roze. Voor jou, je man of je kind. Sokken heb je nooit genoeg. Sla nu extra voordelig een voorraad in voor je gezin.

Perfecte match

Een tas en slippers die perfect bij elkaar passen, dat is dit duo. Schaf ze snel aan en je bent helemaal summerproof, voor een zomers prijsje dan nog!

2+1 op alle brei- en naaibenodigdheden

Check je breitas en je naaidoos op ontbrekende benodigdheden voor al je DIY-creaties en vul je voorraad nu aan met deze mooie actie: 3 items kopen, 2 betalen!

Waarom Veritas?

Post mee met #VERYVERITAS en spot je foto hier!

Recente blogposts

Veritas in je buurt

Ook dicht bij jou is er een Veritas winkel. Hier ontdek je alle adressen en openingsuren.

De Veritas ID-kaart

Ontvang je ID-kaart GRATIS in de winkel of krijg ze bij je volgende online aankoop.

Creatieve workshop

Naaien, haken, breien, ...  Onze workshops zijn gezellig én leerrijk. Wat kom jij met ons maken?