Gemakkelijk bestellen

Veilig betalen

Snelle levering

GRATIS levering in je Veritas winkel

-50% op elk 2de item nylon sokken en panty’s
Fleurige nylon sokjes voor in je pumps of sneakers. Een felgekleurde panty voor een outfit met pit. Of een stylish nude panty voor het blotebenengevoel. Zeven dagen lang, van 23/03 t.e.m. 29/03, koop je alle nylon sokken en panty’s van Insua en sOxi met korting: elk 2de item aan halve prijs.
Laat zien wie je bent
Charlotte is een dromer, Celeste is een realist. Charlotte doet wat ze voelt, Celeste is altijd voorbereid. Twee compleet andere vrouwen, met een heel eigen stijl. En die vinden ze bij Veritas.
Singing in the rain
Maartse buien, aprilse grillen... je went er beter maar aan! Negeer die grijze dagen met onze vrolijke regencollectie: jasjes, laarsjes en andere handige weer-en-windaccessoires.

Veritas on screen

Twee vriendinnen, compleet anders, met een heel eigen stijl, maar toch onafscheidelijk. Elk vinden ze bij Veritas de handtassen die bij hun levens én moods passen.

Customizen maar!

Je hoeft geen groot creatief talent te zijn om je favoriete items en accessoires te personaliseren! Bij ons vind je basic tassen, accessoires of schoenen, én alle materialen om ze helemaal jij te maken.

Nieuw nieuw nieuw

Focus op...

Veritas trends

Fantastisch etnisch

Een vrouw van de wereld, dat ben jij. Gestileerde creolen, armbanden met stijlvolle bedeltjes, mysterieuze motieven, zachte kleuren: stuur je look op reis met een collectie accessoires met accenten van elders.

Trend: het carré sjaaltje

Effen, met streepjes, stipjes, bontgekleurd,... Rond de hals, in je haar, als armband, versiering aan je handtas en zelfs aan je enkel: deze lente zijn geknoopte carré sjaaltjes dé hit! Kies je favoriet, we leren je hoe je het kunt dragen.

Africa rising

Zand- en saffraankleur, kraagjes met exotische ananasmotiefjes, stijlvolle rieten hoeden, dansende juwelen: reis met ons mee in een collectie die je doet wegdromen naar de Afrikaanse zon en lange zomeravonden.

Veritas in je buurt

Ook dicht bij jou is er een Veritas winkel. Hier ontdek je alle adressen en openingsuren.

De Veritas ID-kaart

Ontvang je ID-kaart GRATIS in de winkel of vraag ze aan bij je volgende online aankoop.

Creatieve workshop

Naaien, haken, breien, juwelen maken,...  Onze workshops zijn gezellig én leerrijk.  Wat kom jij met ons maken?

Post mee met #VERYVERITAS en spot je foto hier!

Recente blogposts