Gemakkelijk bestellen

Veilig betalen

GRATIS LEVERING IN JE VERITAS WINKEL

Snelle levering

Surprise! 1 tas kopen = 1 sjaal tegen -50%
De surprise dagen zijn er weer! Koop een handtas en krijg 50% korting op je favoriete sjaal uit ons volledige assortiment.
Alle stoffen -20%
Er zitten weer pareltjes bij de nieuwe stoffen van het najaar! Neem snel een kijkje, wel op eigen risico, want je zult niet kunnen wachten om aan een volgende creatie te beginnen ... Gelukkig krijg je nu op àlle stoffen 20% korting, dus dat is mooi meegenomen.
Veritas in het nieuw
Nieuw seizoen, tijd voor een nieuwe garderobe! We presenteren je niet alleen een volledig nieuwe najaarscollectie, maar staken ook ons logo en onze huisstijl in een fris en vrouwelijk jasje.
Het nieuwe naaimagazine is er
Zin om eens zelf je kleren te naaien? In ons naaimagazine vind je een classy wintermantel, stijlvolle broek, zwierige rok en zoveel meer, allemaal uitgevoerd in stoffen uit onze eigen collectie. De duidelijke werkbeschrijvingen, eenvoudige patroonbladen en technische tips met illustraties geven we je er graag bij!

Het nieuwe naaimagazine is er

Kriebelt het om toch al wat kleren uit de nieuwe collecties te kopen? Maak dit jaar eens je kleren zelf! In ons naaimagazine vind je een volledige garderobe, uitgevoerd in stoffen uit onze eigen collectie. De duidelijke werkbeschrijvingen, eenvoudige patroonbladen en technische tips met heldere illustraties maken onze ontwerpen haalbaar voor iedereen!

NIEUW NIEUW NIEUW

Ladies Night: -20% op het volledige assortiment

Zet vrijdag 19 oktober alvast in je agenda want we nodigen je uit op onze Ladies Night. Spring binnen en geniet van exclusieve activiteiten, 20% korting op alles én een goodiebag bij aankoop vanaf € 25.

Post mee met #VERYVERITAS en spot je foto hier!

Recente blogposts

Veritas in je buurt

Ook dicht bij jou is er een Veritas winkel. Hier ontdek je alle adressen en openingsuren.

De Veritas ID-kaart

Ontvang je ID-kaart GRATIS in de winkel of krijg ze bij je volgende online aankoop.

Creatieve workshop

Naaien, haken, breien,...  Onze workshops zijn gezellig én leerrijk.  Wat kom jij met ons maken?