Gemakkelijk bestellen

Veilig betalen

Snelle levering

GRATIS levering in je Veritas winkel

20% korting op alle handtassen en schoenen
Charlotte is een dromer, Celeste is een realist. Charlotte doet wat ze voelt, Celeste is altijd voorbereid. Twee compleet andere vrouwen, met een heel eigen stijl. En die vinden ze bij Veritas... Laat zien wie je bent!

Customizen maar!

Je hoeft geen groot creatief talent te zijn om je favoriete items en accessoires te personaliseren! Bij ons vind je basic tassen, accessoires of schoenen, én alle materialen om ze helemaal jij te maken.

Promoties

Profiteer snel van deze aanbiedingen

2+1 gratis op alle sokken

Levi's, Insua, sOxi, Puma, Falke... Wat je favoriete merk ook is, of het nu voor jou, voor haar, voor hem of voor de kleinsten is: kies drie paar sokken van 9 t.e.m. 22 maart... en betaal er maar twee!

20% lentekorting!

De lente komt eraan: tijd om een voorjaarstoets aan je look te geven. Om het terrasjesseizoen in stijl in te huldigen gun je jezelf een nieuwe flashy handtas en lichte schoenen: 5 dagen lang koop je die twee met 20% korting.

Nieuw nieuw nieuw

Focus op...

Veritas trends

Fantastisch etnisch

Een vrouw van de wereld, dat ben jij... Gestileerde creolen, armbanden met stijlvolle bedeltjes, mysterieuze motieven, zachte kleuren: stuur je look op reis met een collectie accessoires met accenten van elders.

Trend: het carré sjaaltje

Effen, met streepjes, stipjes, bontgekleurd,... Rond de hals, in je haar, als armband, versiering aan je handtas en zelfs aan je enkel: deze lente zijn geknoopte carré sjaaltjes dé hit! Kies je favoriet, we leren je hoe je het kunt dragen.

Africa rising

Zand- en saffraankleur, kraagjes met exotische ananasmotiefjes, stijlvolle rieten hoeden, dansende juwelen: reis met ons mee in een collectie die je doet wegdromen naar de Afrikaanse zon en lange zomeravonden...

Veritas in je buurt

Ook dicht bij jou is er een Veritas winkel. Hier ontdek je alle adressen en openingsuren.

De Veritas ID-kaart

Ontvang je ID-kaart GRATIS in de winkel of vraag ze aan bij je volgende online aankoop.

Creatieve workshop

Naaien, haken, breien, juwelen maken,...  Onze workshops zijn gezellig én leerrijk.  Wat kom jij met ons maken?

Post mee met #VERYVERITAS en spot je foto hier!

Recente blogposts