Selecteer je taal / Choisissez votre langue

Creatief met parels

Pearls are a girl’s best friend!

Sieraden maken elke outfit af en zijn nog cooler als je ze zelf maakt. Mix & match kleurrijke parels voor een zonnige look.

Onze nieuwe zomerse parels zijn er! Dit voorjaar staan kleur & glans centraal en ook zoetwaterparels veroveren hun plekje. Daarnaast blijven de parels van Gütermann en Miyuki nog steeds een vaste waarde in de collectie. Alles wat je nodig hebt om te parelen; van knijpparel tot draad en koordjes van o.a. DMC: we hebben het allemaal. Let’s go!

NEW IN!
Stainless steel collectie

En wie stainless steel gebruikt gaat voor kwaliteit en ‘pearlpower’ want met deze sieraden en parelbenodigdheden kan je douchen, zwemmen en sporten zonder dat de plating vervaagt of de glans verdwijnt. Zo zijn jouw juwelen summerproof!

De eigenschappen van stainless steel op een rijtje:

• Roestvrij staal

• Hoge kwaliteit

• Waterbestendig

• Kleurvast

Beschikbaar in 2 kleuren: goudkleurig met een plating van 16K goud en zilverkleurig.

Kies je kleuren, draad, koord, parels en alle andere benodigdheden 
& get into the DIY groove!

Wil je zelf je eigen gsm-ketting, armband of zonnebrilkoord maken?
Alles kan! Start nu en creëer je eigen stijl met Veritas.

Goed begonnen = half gewonnen

YES, you can!

Parelen is voor iedereen daarom helpen we je graag met een aantal basistechnieken die je toepast op alle mogelijke varianten. Met onze handige tekeningen maak jij stap-voor-stap wat je maar wilt. 

Bloemetje maken met parels

Gebruik deze techniek om bloemetjes met parels toe te voegen aan al je creaties. Maak ze allemaal achter elkaar, maak er maar eentje of spreid ze met nog enkele parels er tussenin, de opties zijn eindeloos.