Selecteer je taal / Choisissez votre langue

Maak je eigen juwelen

Ontdek onze nieuwste creaties met parels

Kralen, schakels en gekke bedels zijn het accessoire dat menig telefoon, hals & hand verovert. Creëer parels van juwelen en kleurrijke accessoires. Wij inspireren jou graag! Alles kan & alles mag: naast juwelen maken, personaliseer je ook jouw kleding of gsm met de mooiste kralen. Laat je fantasie de vrije loop, kies je favoriete kleuren & work your magic.

Ontdek alle parel-ideeën

Een deel van onze parels en ingrediënten shop je nu online. Smaakt dit naar meer? Ga dan langs in één van onze winkels en ontdek het uitgebreid assortiment.

Schakelketting met hangertjes

Ring met bloemen

Color me happy! Met slechts enkele glazen parels en een elastisch draadje maak je in no-time deze armband. Ga voor kleur!

Armband met boogjes

Oorbel met bloem

De schakelarmband - we want!
De grootte van de schakels kies je zelf, allure & klasse krijg je er gratis bij. Dit accessoire maak je in een handomdraai en is een ware must-have voor je look.

Satijnkoord met parels

Positive vibes aan je gsm! Je smartphone is altijd binnen handbereik & maakt je helemaal happy met een vrolijk telefoonkoord.

Gehaakte set

Totally hooked

Haken is niet enkel kleding maken! Ook je eigen juwelen kan je op deze manier creëren. Met een fijne haaknaald en DMC garen maak je de mooiste accessoires.

Goed begonnen = half gewonnen

YES, you can!

Parelen is voor iedereen daarom helpen we je graag met een aantal basistechnieken die je toepast op alle mogelijke varianten. Met onze handige tekeningen maak jij stap-voor-stap wat je maar wilt. 

Wat heb je nodig om te starten?

Draad

Rijgnaald

Knijpparels

Platbektang

Parels naar keuze

Schaar of zijkniptang

Slotjes