Selecteer je taal / Choisissez votre langue

EEN VERITAS WINKEL MANAGEN

Sandra, shopmanager bij Veritas Hasselt

De mix van het creatieve en het organiserende trok me enorm aan. Het product, de beleving, de workshops, de klanten, dat allemaal draagt ertoe bij dat ik me zo goed voel hier.

Als shopmanager krijg je bepaalde richtlijnen, maar heb je ook een zekere vrijheid. In mijn team zitten experten in verschillende productcategorieën en dat is belangrijk, zij kennen hun assortiment door en door en kunnen zo de klanten optimaal adviseren. Ik ben een kordate, maar rechtvaardige manager, ik probeer iedereen hetzelfde te behandelen. Mijn medewerkers moeten het gevoel hebben dat ze met me kunnen praten en hun mening kunnen geven. Soms droom ik ervan om een tweede winkel erbij te nemen. Mensen opleiden en coachen, samen iets opbouwen, dat doe ik zo graag!

Nadifa, verkoopconsulente in Wijnegem

Waarom Veritas? Ik wilde heel graag in de verkoop werken. Ik kende een aantal producten al van tijdens mijn studies naaien en textiel, waardoor ik overtuigd was van de kwaliteit ervan en de klanten ook beter kan adviseren. Ik vind het leuk om nu het hele assortiment door en door te kennen, dat maakt me zelfverzekerd. Ik sta het liefst bij de panty’s, ik heb het gevoel dat ik altijd een oplossing vind voor de klant. Ons leukste product? De shapewear, daar zie je onmiddellijk resultaat van!

Eline, verkoopconsulente in Antwerpen

Tijdens mijn studie mode en verkoop heb ik onder meer stage gelopen bij Veritas in Mechelen. Daar werd ik enorm goed begeleid en heb ik veel bijgeleerd, voornamelijk van de mercerie-items. Na mijn stage ben ik er als weekendhulp mogen starten. Later werd ik vliegende verkoper in verschillende Veritas winkels, tot ik in de Leysstraat aan de slag kon. Ik doe dit werk met heel veel plezier en vind het dan ook echt niet leuk als ik iemand niet kan verder helpen. Hoe ik mijn toekomst hier zie? Een functie als shopmanager hoeft nog niet meteen voor mij, maar workshops geven, dat lijkt me enorm leuk!