Selecteer je taal / Choisissez votre langue

ILSE VERMEYLEN, DIY-EXPERT

Mijn job bij Veritas is creatief, verrassend en innovatief. Ik ontwerp modellen om zelf te naaien en verwerk ze tot een magazine. Daarnaast werk ik mee aan de creatieve krant en bedenk ik creatieve ideeën die online komen. Alles wat met naaien te maken heeft, gaat door mijn handen. Ook de organisatie van de workshops ligt bij mij. Geen normale doordeweekse job dus, maar wel de tofste binnen Veritas ;-).

Het leukste aan mijn baan? Het zoeken naar trends in de DIY, naar nieuwe ideeën en materialen. En dat is meteen ook de grootste uitdaging: die vernieuwing blijven vinden. Waarom je moet komen werken bij Veritas? Voor de toffe collega’s, de creatieve vibe én de afwisseling!

LISA GAUTHIER, RETAIL BACKOFFICE COÖRDINATOR

Meteen na mijn afstuderen kon ik hier aan de slag als retail backoffice coördinator. Zes jaar later doe ik deze job nog altijd, en nog altijd met heel veel plezier.

Samen met mijn collega zorg ik voor de communicatie tussen de hoofdzetel en de winkels. Daarvoor werk ik met alle afdelingen samen. We beheren de administratie rond onze zelfstandige partners. We zijn eerstelijnscontact voor vragen bij procedures en handleidingen in verband met kassa en backoffice. Bij Veritas werken er veel leuke collega’s die samen zorgen voor een toffe sfeer! Ook het contact met de collega’s uit de winkels is een pluspunt van deze job. Het is elke dag opnieuw een uitdaging om de processen in de winkels te verbeteren.

JEROEN VAN DUN, SUPPLY CHAIN COÖRDINATOR

Ik coördineer mee de goederenstroom van Veritas op logistiek vlak. Hierbij bestuderen we projecten die de werking van het magazijn kunnen verbeteren. En we zien er tegelijkertijd op toe dat we de kosten onder controle houden en steeds efficiënter te werk kunnen gaan.

Een van de grote voordelen van werken bij Veritas? Je mag je eigen ideeën realiseren, zolang je plannen kaderen in de toekomstige visie van het bedrijf. We werken veel samen over verschillende afdelingen heen. Als je een breed interessegebied hebt, kun je dus veel nieuwe uitdagingen mee helpen uitbouwen. Bijkomstig voordeel is de personeelskorting. En daarmee kan ik weer vrouw en kind gelukkig maken :-).

GRIET HENDERYCKX, HR-CONSULENT

Dingen zelf maken is mijn passie. En ook al ligt mijn job ver van het creatieve luik, het leek mij leuk om in deze inspirerende omgeving te werken. Elke dag zijn er nieuwe situaties en uitdagingen. Ik zorg ervoor dat de medewerkers correct uitbetaald worden. Ik hou me bezig met de administratie als medewerkers in dienst komen, uit dienst gaan, wijzigen van functie, … Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van de medewerkers van het warehouse en het hoofdkantoor, en zorg ik er mee voor dat de juiste man/vrouw op de juiste stoel terechtkomt binnen de organisatie.

Het gaat snel bij Veritas, en dat is leuk! Ik kan me ook volledig terugvinden in de bedrijfswaarden: verrassend, klantgericht, geconnecteerd, verantwoordelijk en vooral gepassioneerd. Meebouwen aan een tof en positief verhaal, samen met de collega’s, daarvoor doen we het!