Selecteer je taal / Choisissez votre langue

Vita - T-shirt

absolute beginners     

Dit casual T-shirt heeft een V-hals, aangesneden mouw en een borstzakje (dat je gerust kan weglaten). Het is het perfecte T-shirt voor je dagelijkse garderobe. Het is geschikt voor de meeste figuurtypes en valt perfect te combineren met een jeans, rok, short, maxi- of midirok. Kan je niet kiezen in welke kleur je het gaat maken, twijfel dan niet langer en maak er gewoon twee. Het patroon is lekker makkelijk en het naaiwerk is in een wip klaar.


Maat

XS - XXXL

Dit heb je nodig

  • Vita patroon van fibremood

  • Naaigaren

  • Stof: zie tabel

tabel Vitatabel Vita

Stofadvies

Vita T-shirt maak je in een tricot, dit is een gebreide stof. De stof kan gebreid zijn van katoen, linnen, viscose of wol,… al dan niet met een extra elastisch garen erbij zoals elastaan of lycra. Een katoenen tricot is perfect voor een T-shirt, zeker voor het zomerseizoen, omwille van de ademende en vochtopnemende eigenschappen. Katoen is bovendien onderhoudsvriendelijk.


Zo maak je het

De werkbeschrijving zit bij het patroon Vita van Fibre Mood.

Onze versie is gemaakt in een natuurlijke mix van linnen en viscose jersey, ideaal voor een basic met net dat tikkeltje extra! De borstzak hebben we achterwege gelaten: zo krijg je een soepel vallende top die op elk onderstuk past!