Selecteer je taal / Choisissez votre langue

- Get noticed -

WEAR A SCARF

De veelzijdige zijden sjaal: een fashion statement

We zien ze steeds vaker op de catwalk: de zijden sjaal is niet weg te denken dit seizoen! Je draagt & combineert dit accessoire op talloze manieren. Straal ook dit najaar met jouw vierkante sjaal.

Hoe knoop je de zijden sjaal?

We geven je 8 manieren hoe je het accessoire kan dragen. Via onze how-to video’s tonen we je hoe het moet.

1. Als haarlint
Wikkel hem rond een dot als scrunchie, of knoop hem rond je hoofd met een leuke strik. De sjaal als haaraccessoire zorgt voor een speelse hairdo.

2. Als armband
Een kleurrijk sjaaltje rond de pols gewikkeld, maakt een hippe wrist wrap. Match het arm-accessoire met je handtas voor een piekfijne look.

3. Als crop top
Tover je sjaal in een vingerknip om tot trendy topje. Een haltertop, een off the shoulder bandeautop, of over een T-shirt: zo creëer je met één sjaaltje drie onverwachte looks.

4. Als knoopriem
Door de sjaal als riem te knopen, breng je kleur in je outfit. Rol de sjaal op in de lengte, wikkel hem rond je middel en knoop hem een beetje asymmetrisch.

5. Als vintage hoofddoek
Het zijden sjaaltje geknoopt onder de kin, zorgt meteen voor een nostalgisch en luxueus gevoel. 

6. Als luxueuze bandana
Wie dacht dat we bandana's hadden achtergelaten in de jaren '90, is gelukkig fout. Door een sjaaltje met leuke print om je hoofd te knopen, geef je deze retro look een hippe, hedendaagse update.

7. Als draagtas
Op zoek naar een unieke draagtas? Vorm je sjaal in een handomdraai om tot een handtasje

8. En natuurlijk ook… om je hals
De sjaal rond je hals dragen lijkt vanzelfsprekend, maar door hem langs de zijkant te knopen,geef je jouw look ware Parisienne-vibes.